'Metal Gear Solid V: Ground Zeroes is soort tutorial'  

'Metal Gear Solid V: Ground Zeroes is soort tutorial' 2014-03-21T13:41:20
Er was eens een Japanse gameontwikkelaar met de Hideo Kojima. Op een dag besloot deze man om via Twitter mensen uit te leggen wat zijn nieuwe game inhoudt. Ze zagen het namelijk verkeerd. 'Het is geen demo, het is meer een soort van tutorial!'

Kojima heeft op zijn Twitter-pagina laten weten dat MGS V: GZ gezien moet worden als een soort tutorial voor The Phantom Pain, dus niet als een demo. Voordat de game uit kwam, was er al kritiek over de korte duur van Ground Zeroes. Zo zou de game in minder dan twee uur uit te spelen zijn. Sommige reviewers rekenen de game daarop af, of wij dat ook deden kan je in de review van Samuel lezen.

Kojima laat op Twitter ook weten hoe je het beste de game kunt spelen. Zo zegt hij dat je moet beginnen met de main story en die daarna opnieuw spelen op een hogere moeilijkheidsgraad. 'Daarna probeer je de sideOPS en ga je opzoek naar alle collectables. Als laatste probeer je game op 100% te halen.' Dit is dus de manier om zoveel mogelijk uit de game te halen. Verder maakt Kojima van het medium gebruik om te zeggen dat MGS V in zijn ogen niet zomaar wat rondsluipen inhoudt, maar dat de game een 'echte sneak simulator' is. Maakt GZ jullie al warm voor The Phantom Pain of laat de game je kouder dan stikstof in een vaste vorm?

REACTIES (24) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord