Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain heeft een verborgen karmasysteem 

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain heeft een verborgen karmasysteem 2015-09-22T22:32:39
Het wordt niet gemeld in Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, maar Big Boss zijn uiterlijk wordt beïnvloed door een verborgen karmasysteem. Hoe meer kwaadaardige acties Venom Snake uitvoert, hoe groter zijn uitstekende shrapnel en hoe bloederiger hij wordt.

Het was enkelen van jullie misschien al opgevallen, maar voor velen is het onbekend dat Big Boss in Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain een zogenaamd Demon level heeft die zijn uiterlijk beïnvloedt. Dit Demon level is een karmasysteem dat gevuld wordt door het uitvoeren van kwaadaardige acties als het vermoorden van mensen en dieren en het ontwikkelen van nucleaire wapens. 

Metal Gear

Er zijn eigenlijk drie verschillende Demon levels. Je hebt de standaard, waarbij er maar een klein gedeelte van de ‘hoorn’ zichtbaar is (zie foto boven, met dank aan Gamespot). Daarnaast is er een tweede level die je krijgt bij 20,000 Demon Points, waarbij via een cutscene de hoorn van Snake groeit tot wat je ziet op de foto hieronder. 

Metal Gear

Is jouw Big Boss een échte klootzak, dan is de kans aanwezig dat je het derde Demon level bereikt, waarvoor je 50,000 Demon Points nodig bent. Wat je dan krijgt is een nóg grotere hoorn, en een permanente laag aangekoekt bloed op je bakkes (foto onder). Je kunt dan douchen wat je wilt, maar kwaadaardige lui en zeep gaan helaas niet samen. 

Metal Gear

Mocht je nu denken: ‘O, help, ik wil helemaal geen grote hoorn op Snake zijn hoofd’, dan heb je geluk. Je kunt via positieve handelingen, zoals het fultonnen van dieren, het redden van kindsoldaten of het bezoeken van de dierentuin op Mother Base namelijk het Demon level naar beneden halen. Check hierrrr een uitgebreide guide over het karmasysteem in Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. 

REACTIES (35) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord