Maximaal 16 spelers in Metal Gear Online op current gen en PC 

Maximaal 16 spelers in Metal Gear Online op current gen en PC 2015-04-22T11:51:14
Langzaam wordt er meer bekend over het veelbelovende multiplayeronderdeel van Metal Gear Solid 5, bijvoorbeeld hoeveel spelers de verschillende versies van Metal Gear Online gaat ondersteunen.

Voor Metal Gear Solid 5 haalt Konami Metal Gear Online weer uit de kast, waarbij spelers in twee teams van bekende Metal Gear personages het tegen elkaar op zullen nemen in multiplayer Metal Gear awesomeness. Videogamer heeft nu op de Japanse website van Konami ontdekt hoeveel spelers de game zal ondersteunen. Op de PlayStation 4, Xbox One en PC passen er 16 spelers in een match, op de PlayStation 3 en Xbox 360 maximaal 12. Dit is opvallend, aangezien de vorige versie van Metal Gear Online, in Metal Gear Solid 4, wel gewoon 16 spelers ondersteunde op de PlayStation 3. 

Metal Gear Online is onderdeel van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, die op 1 september verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360, en twee weken later ook voor PC.

REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord