Mario Tennis Aces Online Tournament speelbaar voor de launch 

Mario Tennis Aces Online Tournament speelbaar voor de launch 2018-05-15T14:19:48
Nintendo kondigt een online toernooi demo aan voor Mario Tennis Aces die 1 juni live moet gaan.

Nintendo heeft aangekondigd dat er een Mario Tennis Aces Pre-Launch online toernooi demo speelbaar gaat zijn aan het begin van volgende maand. In het weekend van 1 juni tot en met 4 juni kunnen spelers die in het bezit zijn van een Nintendo Switch het tegen elkaar opnemen en laten zien wie het beste een balletje kan slaan in Mario Tennis Aces. In deze demo kan je kiezen om met Mario, Bowser, Peach of Yoshi te spelen en kunnen spelers zo vaak als zij maar willen deelnemen aan het online toernooi. Hoe verder je in het toernooi komt, des te meer punten je verdient. Met de punten die je verdient kan je vervolgens vijf nieuwe, speelbare personages unlocken.

Door deel te nemen aan dit 3-daagse toernooi, zelfs al speel je maar 1 potje, unlock je Mario zijn klassieke outfit. Door de save game te bewaren op je Nintendo Switch kunnen spelers (wanneer de game uitkomt) gebruik maken van deze Mario skin (zijn standaard outfit voor Mario Tennis Aces is namelijk een polo shirt). Voor de mensen die vergeten waren hoe Mario eruit zag heeft Nintendo voor de zekerheid maar het volgende screenshot als geheugensteuntje uitgebracht:

Mario Tennis

In Japan zullen de top acht spelers die deelnemen aan het online toernooi uitgenodigd worden om mee te doen aan het zogeheten ‘Mario Tennis Aces Top Players Tournament’. Dit toernooi zal 24 juni plaatsvinden tijdens het Summer Jisedai World Hobby Fair 2018. Of spelers in Europa of Amerika ook een uitnodiging krijgen als zij in de top acht komen is nog niet bekend.

In aanloop naar het online toernooi heeft Nintendo ook de volgende (japanse) trailer uitgebracht.

Dus trek je mooie, witte polo, sportbroek, haarband en tennisracket uit de kast want het is bijna tijd om lekker te gaan rammen met Mario en zijn vrienden!

Over Nintendo en online gesproken: we weten wanneer de Switch een cloud service en meer krijgt! Oh en de bedrijfsdirecteur is ermee gekapt, lees dit om te weten waarom.

REACTIES (4) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord