Managing director Ubisoft Singapore van positie afgehaald 

Managing director Ubisoft Singapore van positie afgehaald 2020-11-19T12:34:05
Hugues Ricour, de voormalige managing director van Ubisoft Singapore, is door Ubisoft van die positie afgehaald vanwege wangedrag op de werkvloer.

Ricour is een van de mensen die veelvuldig werd genoemd afgelopen zomer toen diverse Ubisoft-werknemers van zich lieten horen over seksueel wangedrag op de werkvloer. In reportages werd Ricour beschuldigd van pesterijen, vernederende opmerkingen, wraakacties en seksuele intimidatie. Zo zou hij werknemers hebben verleid hem te kussen op werkevenementen en suggestieve opmerkingen hebben gemaakt over de kleding van vrouwelijke werknemers.

Ubisoft heeft via een e-mail - die is gezien door Kotaku - nu bevestigd dat Ricour niet meer managing director is bij de studio achter Skull and Bones. De afgelopen weken zou er onderzoek zijn gepleegd naar zijn gedrag en dat zou "het onmogelijk maken voor hem om hem aan te houden op deze positie". Het is niet duidelijk of Ricour werkzaam blijft in een andere positie binnen het bedrijf.

Skull and Bones

REACTIES (3) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord