Mads Mikkelsen deelt informatie over Death Stranding 

Mads Mikkelsen deelt informatie over Death Stranding 2018-05-24T16:58:34
Mads Mikkelsen heeft zijn ervaring en eerste indrukken gedeeld over Death Stranding en geeft informatie over de nieuwe Kojima-game.

In de nieuwe game van Hideo Kojima speelt acteur Mads Mikkelsen (Hannibal, Doctor Strange) de rol van de bad guy. In een gesprek met de site Total Film heeft de acteur zijn kijk gegeven op de game en hoe hij de samenwerking met Kojima ervaart. Mikkelsen zijn eerste omschrijving van de game luidt "het is veel te gecompliceerd, veel te vreemd, maar tegelijkertijd ook prachtig". Er werd nog niet veel vrijgegeven door de antagonist uit Death Stranding, maar hij kon wel aangeven dat het spel (voor zover hij er iets van snapte) draait om samenwerking tussen mensen uit verschillende delen van de wereld.

Death Stranding

Het is niet de eerste keer dat Kojima het idee van samenwerking in één van zijn games laat terug komen. In zowel Metal Gear Solid 5 als Boktai werden spelers aangemoedigd om met elkaar te spelen. Op deze manier konden spelers nieuwe cutscenes vrijspelen of hun in-game personage sterker maken.

Naast het kleine beetje wat Mikkelsen vertelt over de gameplay van Death Stranding, heeft hij ook verteld over zijn ervaring met Kojima en motion capture gedeeld.

Kojima probeerde vaak iets keer op keer uit te leggen en als ik dacht dat ik het goed deed gebeurde er weer iets waardoor hij nieuwe ideeën kreeg.  Het is een gekke, moeilijke, bizarre manier van werken, maar het is een prachtige ervaring.

De E3 is over een paar weken waarbij er meer van de game getoond gaat worden.

Hideo Kojima toont nieuwe screenshots voor Death Stranding en Sony wil de PlayStation 5 op zijn vroegst in 2021 uitbrengen. Gerucht: Sony overweegt om een Playstation Classic te maken.

REACTIES (3) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord