Loot-shooter Outriders kampt met opstartproblemen  

Loot-shooter Outriders kampt met opstartproblemen 2021-04-02T12:42:03
Verschillende problemen zorgen ervoor dat Outriders door veel spelers niet gespeeld kan worden.

Gister verscheen Outriders voor het grote publiek, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Het lijkt er op dat de servers van de game niet opgewassen zijn tegen de hoge spelersaantallen.

Zo geven talloze spelers aan dat ze niet voorbij het inlogscherm komen. De één zegt dat de game van People Can Fly geen internetverbinding kan maken,  en de ander komt niet voorbij het authenticatiescherm. 

Op de officiële website van de game wordt aangegeven dat er ergens een uitval is opgetreden waardoor de servers niet naar behoren werken. Het probleem wordt momenteel onderzocht.

In een blogpost op Reddit, geeft uitgever Square Enix aan dat het probleem alle aandacht van de studio heeft en dat er aan patches wordt gewerkt om de problemen te verhelpen.

De shooter van People Can Fly en Square Enix is reeds beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Series S, Xbox One, pc en Google Stadia. Spelers kunnen in de game hun eigen 'Outrider' maken en op zoek gaan naar de bron van een mysterieus signaal. In totaal kan de game met drie spelers tegelijk gespeeld worden.

Outriders

REACTIES (4) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord