Levenloze droeftoeters vallen Overwatch-stemactrice lastig 

Levenloze droeftoeters vallen Overwatch-stemactrice lastig 2019-03-01T15:34:01
Spelers van het Blizzard-spel Overwatch zijn niet zo blij met de huidige staat van de game. Ze hebben er daarom voor gekozen om de stemactrice van een van de personages die dat volgens hen veroorzaakt online lastig te vallen.

Iedereen die een online game als Overwatch speelt, weet dat de meta kan veranderen en dat dit niet altijd even leuk is. Soms worden personages die je speelt zwakker gemaakt en soms zorgt een bepaald nieuw personage voor een grote verandering die je niet aanstaat. Dit is dus precies wat er gebeurde nadat Brigitte werd toegevoegd aan Overwatch. De teams in de huidige meta, oftewel de teams die op dit moment het sterkst zijn en het meest gespeeld worden in de game, bestaan uit tanks en healers die elkaar bevechten in een uitputtingsslag. Brigitte is een van de steunpilaren van deze teamsamenstellingen.

Nu zijn er veel spelers die dit blijkbaar niet zo op prijs stellen. En wat hebben we geleerd van het internet als het gaat om dingen die je niet leuk vindt? Correct, je gaat er op een intens nare, nutteloze manier op afgeven. Dit is precies wat een deel van de Overwatch-spelers aan het doen is; ze pakken niet de uitgever of de ontwikkelaar, ze pakken de stemactrice van het personage. Zoals je misschien wel begrijpt heeft deze stemactrice genaamd Matilda Smedius, een 21-jarig meisje uit Zweden, helemaal niets te maken met hoe Brigitte werkt en wat dit personage toevoegt aan de huidige meta. Toch vinden deze zielige mensjes het nodig om haar hierop te bekritiseren.

                  

Toen Smedius een van de ontvangen zeikberichten op Twitter zette, kreeg ze naast een hoop positieve reacties nog meer haat over zich heen. Ze is naar eigen zeggen uitgemaakt voor 'aandachtzoekende hoer' en andere beledigende termen. Blijkbaar is het erg lastig voor de stemactrice om met deze onnodige haat om te gaan, omdat ze niet begrijpt waar het vandaan komt. Ze stelt dan ook in haar Tweet dat als er iets mis is met het spel, je misschien bij de ontwikkelaars aan moet kloppen. Gelukkig zijn er ook genoeg mensen die haar steunen en haar positieve berichten sturen. Het internet is en blijft een mooie, maar toch ook hele nare plek.

Aan het begin van deze week werd de nieuwste Overwatch hero Baptiste aangekondigd! Check hier de story trailer en als je toch bezig bent kan je hier een volledige uitleg van al zijn krachten zien.

REACTIES (19) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord