Komen er Team Rocket-eindbazen naar Pokémon GO

Komen er Team Rocket-eindbazen naar Pokémon GO? 2019-10-01T10:18:08
Het Twitter-account van Pokémon GO heeft dit weekend doormiddel van teasers duidelijk gemaakt dat er nieuwe update van de zakmonsters-game gaat komen. Een drietal vage screens doen grotere Pokémon GO-specialisten dan wij vermoeden dat er Team Rocket-bazen gaan komen!

Drie afbeeldingen die gedeeld zijn door het Twitter-account van Pokémon GO lijken te hinten naar Team Rocket-eindbazen! Op de ‘corrupted’ screens zien we duidelijk de redelijk iconische R van Team Rocket en ook de tekst van een tweet heeft het hierover, dus nu heerst de theorie dat er eindbazen van Team Rocket naar Pokémon GO gaan komen.   

Maar de speculaties gaan verder: Pokémon GO-spelers denken dat de drie bazen gerepresenteerd zullen worden door de Shadow-versies van Moltres, Articuno en Zapdos. Daarnaast vermoeden ze dat je de Rocket-bazen kunt bevechten bij speciale PokéStops, of dat je ze kunt verslaan bij Gyms door samen te werken met andere spelers. Over de beloningen die de eindbazen zullen opleveren kunnen we alleen nog maar dromen, maar het zal vast niet mals zijn!

Er is nog een andere theorie over de vage plaatjes, die overigens die van de Rocket-bazen niet hoeft uit te sluiten: het zou kunnen dat een Rotom achter de corruptie zit. Dit diertje heeft ook al een file op de Pokémon Sword en Shield website gecorrumpeerd, dus dat kan haast geen toeval zijn! In 2018 konden spelers een Spiritomb vangen onder specifieke condities, een zogenaamde Special Research Task. Dit zou wel eens hetzelfde geval kunnen zijn, aangezien Rotom ook een ghost-type pokémon is.

Hoe dan ook, niemand weet bovenstaande zeker behalve Niantic zelf, dus we moeten maar even afwachten. Wat het ook zal zijn, je zult er alles over lezen in Marvins speciale Pokémon GO-rubriek genaamd Een Zak vol Monsters. Oh en de echte Pokémon-fan zal dit ook wel boeiend vinden.

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord