Komen er 6 Batman-films in 2019!? 

Komen er 6 Batman-films in 2019!? 2017-04-11T14:20:57
Maak je klaar voor een heuse Batman overload! Er komen namelijk naar verluidt 6 verschillende Batman-films uit in 2019, waaronder twee animatiefilms.

Batman viert in 2019 zijn tachtigste verjaardag en Warner Bros. schijnt iets heel speciaals gepland te hebben. De studio schijnt namelijk dat jaar zes verschillende Batman-films uit te gaan geven! Nu horen we je denken: 'Mooi! Je kunt toch nooit genoeg Batman hebben?'. Nou, dat merken we in 2019 dus wel...

Er gingen eerder al geruchten dat Warner Bros. in 2019 met vier verschillende Batman-films zou komen. Zo zouden de langverwachte Batman-standalone film met Ben Affleck, een Batgirl-film van Joss Whedon, eentje over de Gotham City Sirens en een over voormalig Batman-sidekick Nightwing dat jaar met Batman goodness moeten vullen. Het lijkt er nu op dat er ook nog twee animatiefilms aan dat lijstje toegevoegd kunnen worden.

Batman

Eén van deze geanimeerde projecten zou een verfilming van de iconische dertiendelige Batman: The Long Halloween-serie zijn. In de comics, gepubliceerd in 1996 en 1997, volgen we een jongere Batman die nog niet zo veel ervaring heeft als bestrijder van de grootste criminelen in Gotham. Wat de andere animatiefilm gaat worden is nog niet bekend.

2019 belooft dus een prachtig jaar voor de echte Batman-fan te worden als deze geruchten waar zijn, en de kwaliteit een beetje naar wens is. Films in de DCU ga je met Wonder Woman, The Flash, Aquaman, Man of Steel 2, Justice League, Suicide Squad 2, Shazzam en Black Adam de komende jaren in ieder geval genoeg tegenkomen. Er wordt zelfs al in de wandelgangen bij DC gefluisterd over een Batman-film over de volledige Bat-familie, met Batman, Robin, Nightwing, Batgirl en misschien nog wel meer.

Bat-familie

REACTIES (16) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord