Kluis in Warzone is geopend en leidt tot… nog een kluis

Kluis in Warzone is geopend en leidt tot… nog een kluis? 2020-05-19T17:03:15
Een aantal Warzone-spelers heeft de kluis in Call of Duty: Warzone kunnen openen. Nadat ze waren afgedaald in een ondergrondse bunker vonden ze loot en een tweede kluis.

Via Twitter plaatst @FaZeDirty een deel van een stream waarin hij en zijn vrienden de kluis in Call of Duty: Warzone weten te openen met een sleutelkaart die ze in een Legendary Chest hebben gevonden. Deze Red Access Card gaf de spelers toegang tot een ondergrondse bunker. Daar vonden ze een enorme hoeveelheid aan loot. Wanneer ze de bunker verder onderzoeken, stuiten ze op een tweede kluisdeur, die niet te openen is met de speciale toegangskaart. 

@FaZeDirty is niet de enige die binnen is gekomen in de kluis. Op YouTube plaatste gebruiker AlexBeJoyful een video waarin te zien is hoe zij de eerste kluis openen.

De tweede deur blijft voorlopig nog dicht. @FaZeDirty en AlexBeJoyful hebben misschien nog geen toegang tot bunker nummer twee, maar ze hebben wel laten zien aan de andere spelers hoe ze langs het eerste gedeelte van de bunker moeten komen.

In de meest recente patch notes van de game staat misschien een hint naar de manier om deze tweede set aan stalen deuren te openen: “Number station <redacted> is Protocol Yellow. Activate <redacted> system. <redacted> is inbound. Awaiting correct authorization”. 

Op het moment van schrijven is het nog niemand gelukt de tweede kluis te openen.

REACTIES (1) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord