Je eigen gaming knalfeest met speciale effecten! 

Je eigen gaming knalfeest met speciale effecten! 2019-11-18T08:10:48
Grote festivals en concerten vormen vaak onvergetelijke ervaringen. Deels komt dat door de artiesten die optreden, maar vooral ook door de fantastische speciale effecten die een extra dimensie toevoegen aan de optredens. Zoiets kun je op je eigen feestje nooit realiseren toch? Dat zou je denken, maar er zijn meer mogelijkheden voor feestjes dan je denkt!

Bellenblaasmachines

Goed, bij bellen blazen denken wij stiekem ook eerder aan kleuters dan aan grote feesten, toch bewijzen dit soort machines dat mensen nooit echt volwassen worden. Zet een paar van dit soort machines neer op je feest, gooi er wat opzwepende muziek tegenaan en je zult zien dat volwassenen nog net zo graag ‘bellen vangen’ als de kleintjes. Daarnaast zorgen zeepbellen voor een fantastische vervorming van het licht, hetgeen alleen maar toevoegt aan de ervaring.

Vuureffecten

Wil je het allemaal wat meer badass hebben, dan kun je overwegen om heuse vuureffecten te gebruiken op je feest. Daar zit natuurlijk wel een risico aan, maar als je zorgt dat je de juiste apparatuur combineert met de juiste mensen, wordt het een onvergetelijke ervaring. Zo zijn er machines, zoals de vuurwerkfontein die volgens de fabrikant 100 procent veilig zijn en die gebruikt kunnen worden zonder vuurcertificaten.

Rook!

Is vuur toch net iets te heftig voor je, dan kun je ook gaan voor het broertje van dit element: rook. Een daarbij doelen we niet op zo’n klein laagje mist over de vloer, maar op grote dikke witte rookwolken die de zaal vullen, en waarmee je zelfs het meest kleinschalige feest omtovert tot een evenement waar nog jaren over gepraat wordt (waarbij het natuurlijk wel helpt als de muziek een beetje aansluit bij dit spectaculaire effect). Deze co2 effecten kun je realiseren met behulp van een apparaat dat wordt aangesloten op een gasfles met vloeibare CO2. Je kunt hierbij denken aan een unit die je op de grond zet en die grote witte rookwolken blaast, maar ook heel bijzonder zijn de CO2 guns, waarmee de sfeermakers de rook de zaal inschieten. Gecombineerd met de juiste lichteffecten, tilt dit je feest écht naar een hoger niveau.

Licht!

We hadden het natuurlijk al even over de juiste lichteffecten, en ook die zijn niet meer uitsluitend voorbehouden aan grote festivals. Voor een paar honderd euro koop je al een bar met daarin de meest uiteenlopende lichteffecten, zoals LED-spots, LED-derby, een stroboscoop en een laser. Combineer je dit met een professionele LED-controller, dan heb je in no-time een professioneel lichtplan waar menig podium nog een puntje aan kan zuigen.

Je ziet, een spectaculair feestje bouwen is tegenwoordig prima mogelijk, óók zonder een gigantisch budget. Daarbij zeggen we tot slot nog wel dat het natuurlijk wel apparatuur is die bediend moet worden, en als je zelf enigszins van je feestje wilt genieten, is het wel zaak dat je hier de juiste mensen op zet.

REACTIES (0) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord