Jason Schreier: 'Geen nieuwe Splinter Cell in ontwikkeling' 

Geen nieuwe Splinter Cell in ontwikkeling volgens Jason Schreier 2019-06-08T22:57:42
Volgens Kotaku's Jason Schreier werkt Ubisoft momenteel niet aan een nieuwe Splinter Cell-game. Verwacht wordt dat Ubisoft tijdens E3 een nieuw avontuur rondom superspion Sam Fisher aankondigt, maar daar houdt de gerenommeerde gamejournalist geen rekening mee.

Eerder vandaag las je al dat Jason Schreier van anonieme bronnen heeft gehoord dat Blizzard werkt aan Overwatch 2, maar nu blijkt dat hij iets minder leuke informatie heeft en wel over Splinter Cell. Men verwacht namelijk dat Ubisoft tijdens E3 in Los Angeles een nieuwe Splinter Cell-titel gaat onthullen, maar Schreier heeft in de wandelgangen eens rondgevraagd en letterlijk niemand van zijn contacten weet iets van een Splinter Cell-onthulling. Tijdens Kotaku's Splitscreen Podcast deed Schreier de uitspraken die je hieronder kan lezen:

I’ve asked a bunch of people about this because everybody wants to know if a Splinter Cell-game is coming. Everyone I’ve talked to has said no, as far as they know there is no Splinter Cell-game in production.

De laatste titel in de serie, Splinter Cell: Blacklist, is alweer zes jaar oud dus fans van de serie zien een vervolg op Blacklist maar al te graag komen. Ondanks dat Schreier doorgaans zeer betrouwbare inside informatie publiceert, zou het zomaar kunnen dat Ubisoft iedereen verrast en tijdens zijn persconferentie op E3 komende week gewoon een nieuwe Splinter Cell aankondigt. GameStop lekte ten slotte vorige week nog Splinter Cell-merch met een opmerkelijk E3-tintje.

Wouter, Lucas, Jacco en Matthijs vertrekken morgen naar Los Angeles om de hele beurs te coveren in onder meer het dagelijkse E3 Journaal en mini-previews van games die zij op E3 zullen gaan spelen. Ook in Nederland zit te PU-redactie niet stil, want bijna alle E3-persconferenties worden live van commentaar voorzien en al het belangrijke nieuws publiceren we uiteraard gewoon op PU.nl!

REACTIES (3) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord