Inwoners Diamond City vieren bepaalde feestdagen in Fallout 4 

Inwoners Diamond City vieren bepaalde feestdagen in Fallout 4 2015-11-19T10:20:53
Terwijl we hier in Nederland nog twee weken zoet zijn met Sinterklaas, werken ze in de Verenigde Staten al toe naar Kerstmis. Ook in Fallout 4 vieren de inwoners van Diamond City, die technisch gezien ook in Amerika wonen, Kerstmis en Halloween.

Over ruim een maand is het weer tijd voor de Kerstman om de wereld een beetje op te vrolijken met presentjes en fancy etentjes. Aangezien het strijdtoneel van Fallout 4 Boston is en men in de Verenigde Staten altijd uitkijkt naar de bebaarde man, is het niet gek dat ondanks de post apocalyptische sfeer ook gewoon kerst wordt gevierd. Jullie lezen het goed, in Diamond City vieren ze ook gewoon ieder jaar Kerst! 

Fallout 4 Diamond City Christmas

Fallout 4 viert bepaalde feestdagen, zo ontdekte een Reddit-gebruiker. Bewakers van Diamond City trokken de Halloween decoraties uit de kast en begonnen Kerstliedjes te zingen op de respectievelijke feestdagen. De Pip-Boy kan je precies vertellen wat de exacte in-game datum en tijd is en naar alle waarschijnlijkheid zullen er nog meer feestdagen ontdekt worden. St Patrick's Day? Hieronder het Kerstfeest in volle glorie:

REACTIES (69) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord