Insidegamer en Gamer.nl deel van de PU Familie 

Insidegamer en Gamer.nl deel van de PU Familie 2014-06-19T16:27:57
Groot nieuws! De uitgever van Power Unlimited, Reshift Digital, heeft een grote aankoop gedaan en zo onze Powerrrrrr verDRIEdubbeld. Twee andere Nederlandse gamesite-powerhouses, Insidegamer en Gamer.nl, behoren namelijk sinds vandaag tot onze extended familie. Welkom!

Bij dezen nemen we even de tijd om onszelf te feliciteren (‘Gefeliciteerd, PU’) omdat we in een klap het grootste gamejournalistiek-conglomeraat van Nederland zijn geworden. Twee van de allerbelangrijkste gamesites in onze landje, Insidegamer.nl en Gamer.nl, schuilen zich namelijk sinds vandaag onder de vleugel van Reshift Digital, onze uitgever. They be our partners now!

Power Unlimited alliantie

Deze overname is een bijzonder heugelijk feit, want dit is natuurlijk een samenwerkingsverband van jewelste, waar iedereen van gaat profiteren. De redacties van Gamer en IG zijn in een staat van hyperblijdschap omdat zij overgenomen worden door een uitgever die enorm veel ervaring heeft met gaming. En wij zijn blij dat we onze krachten kunnen bundelen met maar liefst twee redacties aan fanatieke gameliefhebbers en contentknallers. Het is een prachtige dag…

Wees overigens niet bang dat je enorm veel verandering zult merken hier op onze site en in ons aller blaadje, want we blijven gewoon ons ding doen zoals we het willen doen. Dat is namelijk onze stijl. De grootste verandering ligt in het feit dat iedereen het woord ‘Power’ in Power Unlimited nóg serieuzer moeten nemen. Als dat al mogelijk is!

REACTIES (105) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord