Informatie over de pakken, gadgets en side quests van Marvel’s Spider-Man 

Informatie over de pakken, gadgets en side quests van Marvel’s Spider-Man 2018-04-10T11:00:09
Het houdt maar niet op met al het prachtige nieuws over Marvel's Spider-Man. Vandaag leren we meer over de side quest, collectables en de verschillende gadgets die Spidey tot z'n beschikking heeft en nog iets meer over zijn verschillende outfits.

Nieuwssite Game Informer zorgt nog steeds dagelijks nieuws over Marvel's Spider-Man. Eerder kon je al lezen dat ze uitgebreid over de gameplay hebben gesproken tijdens een podcast, want die mazzelpikken mogen nu al met de game aan de slag. Nu hebben ze wat meer informatie gedeeld over de gadgets die je kunt gebruiken, de side quests en een klein beetje meer informatie over de verschillende pakken.

Spider-Man

Bryan Intihar vertelt dat de meest gestelde vraag die ze krijgen sinds de aankondiging van Marvel's Spider-Man is of er meerdere pakken in de game zitten. Dit weten we ondertussen en dat is zeker zo. Game Informer weet nu van het bestaan van 24 verschillende pakken, van vier daarvan weten we welke het zijn. Maar Intihar liet meteen weten dat het aantal suits groter gaat worden. Je kan spandex aantrekken van de comics, de films en natuurlijk het pak wat speciaal is gemaakt voor de game. Zoals we al weten komt ieder pak met een speciale vaardigheid en deze skills kunnen gewisseld worden. Nu hebben we ook de abilty geleerd van Spidey’s originele pak en dat is dat hij tijdelijk vier keer zo veel schade kan aanrichten tijdens gevechten.

Spider-Man’s arsenaal zit natuurlijk ook vol met een groot scala aan toffe wapens. Zo kan je gebruik maken van een tripwire. Deze kan perfect als mijn functioneren tijdens stealth-fragmenten en tijdens combat kan je vijanden ermee aan elkaar plakken. Wanneer een bad guy op het punt staat een fatale val te maken, zal Spider-Man automatisch een tripwire gebruiken om diegene te redden. Omdat jij als speler geen controle hebt over deze actie zal het ook niet van je munitie afgaan.

Spidey

Verder kan Spidey gebruik maken van een web-bom, die vijanden die dicht op elkaar staan kan vastbinden zodat je ze een goed pak slaag kan geven. de laatste gadget die we tot nu toe kennen is een drone. Deze krijg je als je de game pre-ordert en hiermee kan je de omgeving verkennen en mensen vastplakken met een webshietend machinegeweer.

Tot slot heeft Game Informer vijf verschillende soorten side quests kunnen spelen:

General Crimes worden willekeurig gegenereerd worden zijn korte missies waarin je bijvoorbeeld een bankoverval stopt. Deze missies zullen moeilijker worden naarmate je verder komt in Marvel's Spider-Man.

Dankzij de Oscorp Research Stations-missies leren wat dat Peter Parker voor Norman Osborn werkt, die tijdens het verhaal niet in New York is en het daarom aan Peter overlaat om de faciliteiten in de gaten te houden. Hij weet overigens niet dat Peter Parker ook Spider-Man is. Deze missies zijn voor zo ver we weten altijd snelheidsuitdagingen waarin je zo snel mogelijk door bepaalde ringen moet slingeren.

Spider-Man

Peter is ook een aardige slons sinds hij zijn superhelden carrière is begonnen en heeft een heleboel rugtassen laten vallen met belangrijke spullen erin. Ja, zo blijf je arm. Je kan deze overal in New York vinden en wanneer je ze opent zal Peter een leuke anekdote starten. Waarschijnlijk zullen deze tassen vol zitten met materialen die je kunt gebruiken om nieuwe pakken en gadgets te maken en om deze te upgraden.

De Spider-Man vijand Taskmaster heeft ook wat klusjes voor je. In de enige missie die tot nu toe bekend moet Spider-Man een bom vinden, deze in de lucht gooien en op de juiste plekken raken met web om met te demonteren. Terwijl je dit doet is de kans groot dat Taskmaster je bespioneert, want op die manier kan hij jouw krachten en vaardigheden leren en na-apen.

Spider-Man

Dan heb je nog de Fisk bases. Ondanks dat je Kingpin aan het begin van de game al arresteert, staat zijn imperium nog steeds als een huis. Daarom moet je op verschillende plekken zijn goons in elkaar timmeren om zijn macht te verzwakken. Deze missies zullen dienen als vechtuitdagingen.

Tot slot heb je de Black Cat Stakeouts. Hierin moet je op zoek naar een ‘lucky cat’ voor Black Cat aka Felicia Jones. Deze helpen haar met een bepaalde nog onbekende missie waar je meer over leert naarmate je meer van haar missies doet.

En dat was ‘m dan weer voor je ondertussen bijna dagelijkse dosis aan Marvel’s Spider-Man-nieuws. Hopelijk heb je ervan genoten. De game ligt vanaf 7 september in de winkels, exclusief op de PS4.

Spider-Man

REACTIES (16) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord