Infinity Ward teaset nieuwe Call of Duty 

Infinity Ward teaset nieuwe Call of Duty 2019-01-03T15:48:18
Ashton Williams, de communicatiechef van Infinity Ward, heeft op Twitter een cryptische Call of Duty-teaser geplaatst. Infinity Ward is dit jaar aan de beurt om een Call of Duty-game te maken en de vraag is nu of er misschien een vervolg komt op Ghosts of wellicht op Modern Warfare 3.

Een mysterieuze tweet van de Infinity Ward communicatie-baas zorgt voor de nodige speculatie op Twitter. Ashton Williams plaatste gisteren een tweet met daarin een GIF’je van een schedel, waarna andere gebruikers meteen hun conclusies trokken over een mogelijk Call of Duty-vervolg.

De schedel verwijst volgens velen naar een vervolg op Modern Warfare 3. De populaire Call of Duty-serie werd door Infinity Ward gemaakt en het personage Simon ‘Ghost’ Riley uit Modern Warfare 2 droeg destijds een kenmerkend masker met een skelet erop. Een vervolg op Call of Duty: Ghosts wordt ook direct genoemd door gebruikers op Twitter, maar Jason Schreier van Kotaku, een doorgaans zeer betrouwbare redacteur, zegt op ResetEra dat het niet om een vervolg op Ghosts gaat.

Het zou kunnen dat Ghost de hoofdpersoon wordt in een verhaal dat zich afspeelt voor Modern Warfare 2, want hij haalde de eindstreep van Modern Warfare 2 helaas net niet. Het succes van Modern Warfare Remastered, dat samen met Infinite Warfare werd uitgebracht, kan ook duiden op een soortgelijke aanpak van Infinity Ward: een remaster van Modern Warfare 2, die samen met een nieuwe Call of Duty-game wordt uitgebracht.

Of Infinity Ward de ingeslagen weg van Treyarch volgt en ook geen campaign maakt voor de volgende Call of Duty, moet uiteraard nog blijken. Black Ops 4 werd, ondanks het ontbreken van een singeplayer-verhaal, goed ontvangen en ook onze Raf gaf een mooi cijfer. Check zijn review hier. Black Ops 4 was een van Martins favoriete titels uit 2018, check hier zijn insane kill nog eens terug in Op de Redactie.

REACTIES (15) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord