Illegale World of Warcraft-server Nostalrius moet deuren sluiten van Blizzard 

Illegale World of Warcraft-server Nostalrius moet deuren sluiten van Blizzard 2016-04-07T10:52:44
Nostalrius is een private World of Warcraft-server waar je gratis op kan spelen. In het jaar dat deze online is zijn 800.000 accounts gemaakt en zijn er nu 150.000 actieve gebruikers. Deze moeten nu op zoek naar een ander spel om te spelen.

Nostalrius was een project van vrijwilligers om een World of Warcraft-ervaring te geven zoals de game tien jaar geleden was. Terwijl ze dit deden, lapten ze het copyright van Blizzard aan de laars en daar moeten ze nu dus voor boeten. De makers hebben een brief van Blizzard gekregen om alle activiteiten te staken. 

Yesterday, we received a letter of formal notice from US and french lawyers, acting on behalf of Blizzard Entertainment, preparing to stand trial against our hosting company OVH and ourselves in less than a week now. This means the de facto end of Nostalrius under its current form.

Mensen zijn ontzettend boos over het feit dat Nostalrius offline moet en de retailservers van Blizzard hebben diverse keren een DDOS gekregen. Op dit moment zijn spelers bezig met afscheid nemen van elkaar. 

WoW

WoW

WoW

Met een open brief aan president van Blizzard Michael Morhaime, probeert het Nostalrius-team de servers toch nog online te krijgen. Zij geven als reden dat er geen ander server is waar je deze ervaring kan meemaken. Om de open brief te lezen en te tekenen kan je hier terecht. Op 10 april zullen de servers sluiten, mits de host ze zo lang online houdt. 

REACTIES (25) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord