Blizzard-baas: 'Elk Overwatch-personage mag naar Super Smash Bros Ultimate

Blizzard-baas: Elk Overwatch-personage mag naar Super Smash Bros Ultimate 2019-10-03T12:14:41
Volgens Blizzard-baas Jeff Kaplan mag ieder personage uit de first-person shooter Overwatch gebruikt worden in Super Smash Bros Ultimate. Hoewel zijn voorkeur uitgaat naar de coverster Tracer, is de enige vraag die we hier écht moeten stellen: wil Nintendo het eigenlijk wel?

In een recent interview met IGN gaf Jeff Kaplan, vice-president van Blizzard Entertainment en game director van Overwatch, aan dat hij openstaat voor een samenwerking met het Super Smash Bros Ultimate-team. Sterker nog, volgens Kaplan mogen ze bij Nintendo ieder personage uit Overwatch in de fighting game gebruiken:

To the Smash Brothers team, whatever character you want, we love them all. They’re all our babies, you can have any single one of them. We have 31 to choose from.

Jeff Kaplan maakt er dus geen geheim van dat hij het erg leuk zou vinden om een van zijn geliefde Overwatch-personages in Super Smash Bros Ultimate te zien. Daar blijft het echter nog niet bij, want als hij mag kiezen, weet hij wel voor wie hij zou gaan. En eigenlijk is het alles behalve een verrassing te noemen:

Tracer's our girl, Tracer's our mascot. She'd be my first choice. There's a lot of great runners up. I think a lot of people can immediately see Doomfist gameplay applying to Smash, but if it were up to me, I'd like to see Tracer.

Tracer Smash

Deze discussie over een Overwatch-personage in Smash heeft natuurlijk alles te maken met de release van Overwatch op de Nintendo Switch, waar je vanaf 15 oktober mee aan de slag kan. Of er nog plaats is in het roster van Super Smash Bros Ultimate is misschien eerder de vraag, aangezien van de zes DLC fighters er al vijf bekend zijn.

Piranha Plant verscheen als eerst in een gratis update, terwijl Joker, The Hero, Banjo & Kazooie en Terry Bogard allemaal voor zes euro beschikbaar zijn (of in een pakket van 25 euro). Het laatste personage is voor ons nog onbekend, hoewel de kans groot is dat ontwikkelaar Sakurai en zijn team hier al mee bezig zijn. In een recente Nintendo Direct gaf Sakurai echter aan dat ze na dit zesde DLC-personage nog niet klaar zijn met het uitbreiden van het Smash Ultimate-roster, waardoor je de hoop op een Overwatch-personage in Super Smash Bros Ultimate nog niet op hoeft te geven.

Wes Yanagi, die verantwoordelijk is voor de Switch-versie van Overwatch, heeft zich ook al over dit onderwerp losgelaten. Hij geeft aan dat Tracer inderdaad een leuke keuze is, hoewel hij ook graag Winston in Super Smash Bros Ultimate wil zien.

Vorige week besprak Wimpie 6 personages die nog ontbreken in Super Smash Bros Ultimate, maar een Overwatch-personage zat er níet tussen. Denk je al alles te weten over Overwatch? Hier zijn tien dingen waar je je misschien nog door laat verrassen.

REACTIES (1) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord