Het Hearthstone Doom in the Tomb-evenement is van start gegaan met een hoop content 

Het Hearthstone Doom in the Tomb-evenement is van start gegaan met een hoop content 2019-10-09T14:14:20
Hearthstone en Blizzard komen de laatste dagen eigenlijk alleen maar negatief in het nieuws door ophef rondom een Grandmasters-speler, waardoor je snel vergeet dat de game ook nog nieuwe updates krijgt. Het Halloween-evenement Doom in the Tomb voegt namelijk een hele hoop content toe.

Het Hearthstone Halloween-evenement Doom in the Tomb is van start gegaan, wat betekent dat Hearthstone-spelers aan de slag kunnen met een hele hoop nieuwe, of in sommige gevallen, oude content. Drie weken lang kan je aan de slag met exclusieve singleplayer en multiplayer-content om gratis kaarten en packs te krijgen.

Zo komen er iedere week nieuwe challenges naar de game, die je afhankelijk van de challenge in de Tavern Brawl, Arena of Adventures kan voltooien. Door deze challenges te voltooien binnen een bepaalde tijd kan je kaarten of packs vrijspelen.

Als je niet zo van de adventures bent maar liever gewoon de ladder beklimt om Ranked-potjes te knallen, dan is er ook genoeg voor jou. 23 iconische Hearthstone-kaarten die het Standard-format in sommige gevallen al jaren hebben verlaten, maken namelijk een tijdelijke terugkeer. Blizzard heeft niet zomaar een paar kaarten gekozen, maar ze zijn meteen voor 23 enorm impactvolle kaarten gegaan die de meta de komende tijd ongetwijfeld flink zullen beïnvloeden. Zie hier alle kaarten die je tijdelijk in je deck kunt vinden:

Doom in the Tomb-kaarten

Hoelang deze kaarten in Standard te vinden zijn, is nog niet duidelijk. Blizzard zegt alleen ‘until our next major update’, wanneer die dan ook is.

Verder komen er nieuwe Hero-portretten naar Hearthstone, voor iedereen die 1000 Ranked of Arena wins voor een bepaalde Hero bij elkaar heeft geraapt. Alle wins die je vóór het Doom in the Tomb-evenement hebt behaald tellen natuurlijk ook mee, dus mocht je een Hero hebben met meer dan 1000 wins, dan kan je het nieuwe portret nu al gebruiken. De negen nieuwe portretten kan je hieronder bekijken.

Naast de bovengenoemde updates zijn er ook twee nieuwe bundels tijdelijk beschikbaar gesteld, die je 20 packs en een random Legendary geven voor 20 euro. Ook zien we de terugkeer van de Dual-Class Arena, waarin je een Hero kiest met de Hero Power van een andere Hero. Voor een compleet overzicht van alle activiteiten tijdens het Doom in the Tom-evenement, ga naar de website van Hearthstone.

Hearthstone en Blizzard zijn deze week al vaker in het nieuws geweest, maar niet op de manier die ze willen. Lees hier meer over de controverse rondom de Grandmaster-speler Chung ‘Blitzchung’ Ng Wai, die in een interview na een wedstrijd ‘liberate Hong Kong’ riep en hiervoor een ban ontving. Klik hier om meer te weten te komen over gamers die van plan zijn Blizzard te boycotten.

Malfurion

Anduin

Gul'dan

Rexxar

Valeera

Thrall

Jaina

Garrosh

Uther

REACTIES (1) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord