Het belangrijkste nieuws uit de Devolver Digital-persconferentie – E3 2018 

Het belangrijkste nieuws uit de Devolver Digital-persconferentie – E3 2018 2018-06-11T20:26:36
De persconferentie van Devolver Digital was weer een bizarre gewaarwording vol satire, veel gescheld en boordevol humor. Met drie aankondigingen was het niet de grootste presentatie, maar zeker leuk vermaak tijdens alle serieuze E3-content. Hieronder de samenvatting.

Metal Wolf Chaos XD – Teaser Trailer

Wat krijg je als je de president van Amerika, mech-suits en een vice-president als bad-guy met een leger van robots bij elkaar gooit? Ja, je hebt het goed: Metal Wolf Chaos XD! Devolver Digital heeft aangekondigd dat het origineel van Metal Wolf Chaos uit 2004, die vroeger alleen speelbaar was op de originele Xbox in Japan, een wereldwijde release krijgt. Devolver Digital en FromSoftware werken samen met General Arcade om Metal Wolf Chaos op te poetsen met nieuwe graphics, besturing, gameplay, save-opties en ondersteuning voor 4K. Er is nog geen vaste releasedatum, maar de game komt nog in 2018 uit op Xbox One, PlayStation 4 en PC.

      
My Friend Pedro – Bananas Trailer

Ballerina, onthoofdingen, guns, bananen en een shitload aan bloed. My Friend Pedro is de tweede game van Devolver Digital die aangekondigd is tijdens deze E3. Het wordt omschreven als een gewelddadige balletvoorstelling over vriendschap, fantasie en een hoofdpersonage die in opdracht van een zelfbewuste banaan iedereen uit de weg moet ruimen die op zijn pad komt. In de game moet je via split aiming, slow motion en gekke actie je weg vinden door de gewelddadige onderwereld. Het spel komt ergens in 2019 uit en wordt speelbaar op de Nintendo Switch en PC.

       
SCUM – Supermax open world survival.

SCUM wordt een open world survival-game met bloederige gevechten en robots met smiley faces onder hun poten die je platstampen. Tijdens de persconferentie van Devolver Digital is er met een trailer aangekondigd dat de game een early access krijgt op Steam. SCUM zal in augustus live gaan waarbij spelers de game vóór de release kunnen uitproberen. Er is verder niet bekend wanneer SCUM uit gaat komen.

       
LootBoxCoin

LootBoxCoin wordt de eerste officiële-niet-officiële valuta van Devolver Digital. De munt kan worden gekocht voor $150 en heeft totaal geen waarde. Er kan helemaal niks mee gekocht worden en is alles behalve een cryptocurrency en is überhaubt geen valuta. Spelers die de munt kopen worden als gek verklaard via de productomschrijving op de website, maar als je die-hard fan bent van Fork Parker, Nina Struthers en de rest van Devolver Digital dan is dit het ideale hebbedingetje. Lootboxes worden de laatste vaak negatief in het nieuws gebracht. Devolver Digital steekt de draak met het lootbox-systeem door haar eigen compleet nutteloze Lootboxcoin uit te brengen.

Lootboxcoins

Wil je alvast weten wat we kunnen verwachten van de persconferenties van Nintendo (dinsdag 18:00 Nederlandse tijd) en Sony (maandag/dinsdagnacht 03:00) check dat dan hier en hier.

Heb je de andere persconferenties gemist? Lees dan onze samenvattingen over de presentaties van EA PlayMicrosoftBethesda en Devolver Digital.

Check voor alle informatie, planningen en streams onze speciale E3 2018 pagina

REACTIES (4) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord