Heroes Dutch Comic Con 2020 is verplaatst vanwege coronavirus 

Heroes Dutch Comic Con 2020 is verplaatst vanwege coronavirus 2020-03-13T15:59:24
Vanwege het coronavirus is het volgens Boet Havenaar, Head of Events van Heroes Dutch Comic Con, niet meer verantwoordelijk om het evenement door te laten gaan op 28 en 29 maart. Het evenement is verplaatst naar 4 en 5 juli.

Gisteren kondigde het kabinet aan dat alle evenementen met meer dan honderd bezoekers verboden zijn tot op zijn minst eind maart. Dat geldt dus ook voor Heroes Dutch Comic Con. “Met pijn in ons hart moeten wij melden dat we hebben moeten besluiten onze 10e editie te verplaatsen naar de zomer,” verklaart Boet Havenaar. “Tot gisteren was er nog geen verbod op grote evenementen, maar het is niet meer verantwoord om ons event in de huidige situatie door te laten gaan. We snappen dat dit een teleurstelling is voor alle betrokkenen die er met ons weer een feest van wilden maken. Tegelijkertijd vertrouwen we erop dat iedereen onze beslissing respecteert en dat we ons jubileum alsnog samen zullen vieren op 4 en 5 juli”. 

DCC

Als je al toegangstickets voor Dutch Comic Con hebt gekocht, zet de organisatie van het evenement ze automatisch over naar de nieuwe data in juli. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om je geld terug te krijgen. Iedereen met kaartjes krijgen binnenkort meer informatie per mail. 

Vandaag gaat de organisatie alle betrokkenen bij het evenement informeren. Het is in ieder geval al zeker dat Colin O'Donoghue, David Ramsey, Rose McIver en Chad Michael Muray aanwezig zullen zijn in juli, net als alle Comic Artists en de Editor. Ook als je al kaarten hebt gekocht voor de photobooth krijg je daar binnenkort bericht over van de organisatie.

 

REACTIES (3) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord