Hearthstone devs passen Warsong Commander-kaart aan 

Hearthstone devs passen Warsong Commander-kaart aan 2015-10-15T13:56:57
Sinds de release van de Blackrock Mountain-uitbreiding van Hearthstone werd de Patron Warrior een geliefde strategie onder spelers. Blizzard gaat met een aankomende patch de kaart Warsong Commander onder handen nemen om de verschillende soorten gebruikte decks te stimuleren.

Blizzard heeft de plannen om misschien wel de meest gebruikte minion, Warsong Commander, aan te passen om de groeiende dominatie van de Patron Warrior-strategie tegen te gaan. De kaart heeft de ability om een willekeurige minion met 3 of minder attack direct charge te geven. Door middel van de aankomende patch voor Hearthstone krijgt de kaart een andere ability: "Your Charge minions have +1 Attack."

Warsong Commander

Veel spelers die gebruik maken van de Warrior als class zetten het duo Warsong Commander en Grim Patron samen in. De Warsong Commander geeft de Grim Patron minion charge en deze heeft de ability om zichzelf te dupliceren zodra deze schade oploopt. Hierdoor onstaat een klein legertje aan Grim Patron's. Deze strategie kent de naam 'Patron Warrior' en is zeer effectief in combinatie met andere Warrior-kaarten.  

Grim Patron werd dankzij de Blackrock Mountain uitbreiding toegevoegd in april en sindsdien werd de Patron Warrior een deck dat domineerde in Hearthstone. Wel gaf een community manager bij Blizzard, Zeriyah, nog aan dat er alleen voor een nerf wordt gekozen als dit ook echt nodig is - en dat is nu het geval:

"Going forward, we will continue to stand by our stance that we will only make adjustments to cards when we feel it is completely necessary and allow the injection of new cards into the game help our players define what the meta evolves into. In the case of Warsong Commander, we felt this change was necessary to help expand both future design space and to stand by our overarching game philosophy that battles between minions and fighting for board control is what makes Hearthstone fun and compelling."

Warsong Commander Nerf

REACTIES (18) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord