Hearthstone lente-update gooit gameplay op de schop 

Hearthstone lente-update gooit gameplay op de schop 2016-02-03T16:21:25
De nieuwe update voor Hearthstone, komende lente, brengt een volledig nieuwe manier van spelen met zich mee. De manier van spelen hoe je nu gewend bent, wordt een beetje naar de achtergrond verdreven en gaat 'Wild' heten. De nieuwe standaard modus gaat draaien om de meest recente kaarten die zijn uitgebracht.

De nieuwe standaardmodus brengt als verandering mee dat je de kaarten van uitbreidingen die meer dan een jaar oud zijn niet meer kan gebruiken. De standaardkaarten zijn nog wel gewoon bruikbaar in deze modi. Deze verandering moet ervoor zorgen dat de gameplay vers blijft. Daarnaast krijgen developers meer mogelijkheden om kaarten te ontwerpen, ook is het voor nieuwe spelers makkelijker om in de game te springen. Voor de nabije toekomst betekent deze verandering dat Curse of Naxxramas- en Goblins en Gnomes-kaarten niet meer bruikbaar zijn voor deze modus. Deze modus wordt de nieuwe officiële competitieve modus.

De modus die nu standaard is, waarin je alle kaarten kan gebruiken, blijft wel gewoon bestaan. Die modus gaat nu 'Wild' heten. Alle varianten die nu voor de huidige standaardmodus beschikbaar zijn, blijven wel gewoon bestaan. Zo zijn er straks dus twee verschillende manieren om ranked te spelen en kan je dus ook twee keer Legend-rang halen. 

De lente-update brengt nog meer veranderingen met zich mee. Adventures en uitbreidingen die ouder dan een jaar zijn zullen uit de shop verdwijnen. Kaarten die je daardoor misloopt, kan je nog wel craften. Als je niet alle wings van een adventure hebt kan je die later nog wel gewoon bijkopen. De adventures verdwijnen enkel voor de spelers die nog niets ervan unlocked hebben. De update moet ergens deze lente beschikbaar worden, wanneer dat precies zal zijn is nog niet bekend.

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord