Hearthfire nieuwe DLC Skyrim? 

Hearthfire nieuwe DLC Skyrim? 2012-09-17T12:54:42
Bethesda heeft vandaag 'Hearthfire' onder de trademark gegooid, wat betekent dat ze zich die naam toe-eigenen. Nu doen uitgevers dit wel vaker, maar omdat Hearthfire de negende maand is in de wereld van The Elder Scrolls, zou het zomaar om de nieuwe DLC van Skyrim kunnen gaan!

Venturebeat vroeg even om verduidelijking, maar Bethesda gaf aan geen uitspraken te doen rondom trademark claims. Dat er een link is tussen The Elder Scrolls en Heartfire is dus duidelijk, maar een uitgebreide beschrijving krijgen we niet. Bij de info staat alleen:

"Computer game software for use with computers and video game consoles; downloadable computer game software offered via the internet and wireless devices."

Het is dus even afwachten tot Bethesda daadwerkelijk met informatie naar buiten komt. Mocht het inderdaad om DLC gaan, dan kun je er bovendien donder op tegen zeggen dat het eerst naar de Xbox 360 komt. Waarom? De bekende exclusiviteitsdeal van Microsoft natuurlijk!

Update: Blijkbaar is dit nieuws al eerder naar buiten gedruppeld, maar zolang jullie het nieuws vinden, vinden wij dat ook!

REACTIES (38) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord