Harry Potter in gesprek voor hoofdrol GTA film BBC 

Harry Potter in gesprek voor hoofdrol GTA film BBC 2015-04-09T22:21:50
De BBC werkt aan een televisie-film over Grand Theft Auto en vandaag is duidelijk geworden dat niemand minder dan Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe in onderhandeling is voor de rol van Rockstar-baas Sam Houser.

Vorige maand kondigde de BBC aan dat er een dramafilm in de maak is over de ontwikkeling van Grand Theft Auto, in het kader van een initiatief dat kinderen enthousiast moet maken voor werk in de digitale industrie. Inmiddels is meer duidelijk geworden over de serie, The Hollywood Reporter meldt onder andere dat Daniel Radcliffe mogelijk de rol van Sam Houser zal vervullen, de mede-oprichter van Rockstar en één van de grote breinen achter de GTA-serie. 

De film is gebaseerd op een boek van David Kushner genaamd Jacked: The Outlaw Story of Grand Theft Auto en wordt geregisseerd door Owen Harris. Het verhaal draait onder andere om het conflict tussen Rockstar en Jack Thompson, de advocaat die in de jaren '00 met man en macht geweldadige games probeerde te verbannen. Het is niet bekend of Voldemort al gebeld is voor de rol van onze favoriete anti-game activist.

De opnames beginnen op 20 april. Het is nog niet duidelijk hoe de GTA-film uiteindelijk gaat heten, de oorspronkelijke titel 'Rockstar Games' zou zijn veranderd in 'Grand Theft Auto', terwijl Polygon de naam 'Gamechanger' aanhoudt. Wij vinden alles best, zo lang Harry Potter zijn toverstaf maar thuis laat.  

REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord