Haal hier een bètacode voor Ghost Recon: Wildlands

Haal hier een bètacode voor Ghost Recon: Wildlands! 2017-01-30T16:53:11

Vorig weekend konden liefhebbers genieten van een bèta van For Honor, maar over een paar dagen is Ghost Recon: Wildlands aan de beurt.

Op vrijdag 3 februari start de gesloten beta voor Ghost Recon: Wildlands. Deze is het hele weekend te spelen en eindigt op maandag 6 februari. Via de onderstaande link is het mogelijk om een code te krijgen voor Xbox One, PlayStation 4 of pc. Er zijn niet oneindig veel codes beschikbaar, dus wees er snel bij!

Hierzo kan je klikk0n voor een bètacode.

Ghost Recon Wildlands
Als er nog codes beschikbaar zijn, kunnen deze worden ingewisseld via www.ghostrecon.com/beta. Vervolgens moet worden ingelogd met een Uplay-account. Hierna kan een platform worden gekozen. De specifieke bètacode voor het gekozen platform wordt gestuurd wanneer de bèta van start gaat. Op pc wordt de game automatisch toegevoegd aan de Uplay-biliotheek.

Op 7 maart verschijnt Ghost Recon: Wildlands voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

REACTIES (13) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord