Guild Wars 2 gaat de politiek in met Cutthroat Politics  

Guild Wars 2 gaat de politiek in met Cutthroat Politics 2013-07-16T17:04:49
Er gaan politieke spanningen ontstaan in de wereld van Guild Wars II. Cutthroat Politics wordt namelijk de nieuwe update voor de MMORPG, waarin we kiezen tussen twee machtige figuren die strijden om een zetel. En onze stem zal invloed hebben!

De aankomende update voor Guild Wars 2 gaat ons lievelingsonderwerp voor ruzies op het internet introduceren. Politiek in een MMORPG, waarin je anoniem en met een avatar speelt; het is alsof ze vragen om rellen. De strijd is om een vrije zetel, een positie die erg veel macht met zich mee zal brengen. De kandidaten zijn de volksheldin en oorlogsveterane Ellen Kiel en de adelijke handelsmagnaat Evon Gnashblade. 

Ellen KielEvon Gnashblade

Welke kandidaat de zetel bemachtigd zal voor de spelers ook echt wezenlijk verschil gaan maken. Evon Gnashblade belooft bijvoorbeeld goedkopere Black Lion Keys, terwijl Ellen Kiel de kosten van Waypoint Travel zal verlagen.

Verder komen er natuurlijk meerdere nieuwe dingen bij de update. Zo zal de Southsun Cove het event Southsun Survival krijgen, waarbij je in meerdere rondes moet proberen te overleven, met een Last Man Standing idee. Je krijgt alleen een boog en alles wat je aan middelen tegen kan komen, dus denk aan een soort Hunger Games maar dan Guildwars-style! Daarnaast wordt er nog een PvP Activity toegevoegd, genaamd Aspect Arena. Hierbij kies je EEN van de drie Aspects (Wind, Lightning of Sun) en moet je met je team zo veel mogelijk kristallen bijeen rapen. 

Southsun Survival - Guild Wars 2

Tot slot zijn er nog wat nieuwe items die je als beloning kunt krijgen en een nieuwe feature voor in World Versus World. Al met al lijkt dit dus zeker weer een dikke update te worden. De mannen bij Guild Wars 2 staan niet stil, en de wereld van Tyria daardoor ook niet.

Kijk hieronder naar de campagnespotjes van onze twee aankomende kandidaten. Overduidelijk geïnspireerd door de Amerikaanse manier van politiek bedrijven: het is altijd beter de ander af te zeiken dan je tijd te verspillen om eerlijk, rechtvaardig en vooruitstrevend te zijn. Laat dat ook voor jullie een les zijn!

REACTIES (8) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord