Grote update voor Call of Duty: Black Ops 4 dropt morgen 

Grote update voor Call of Duty: Black Ops 4 dropt morgen 2019-01-14T12:34:44
Treyarch heeft details bekendgemaakt over de nieuwe Gauntlets in Black Ops 4: Zombies, die morgen met een grote patch naar de bekende shooter worden gebracht. Treyarch heeft morgen, dinsdag 15 januari, omgedoopt tot 115 day en een hoop content aan die speciale dag gekoppeld.

Treyarch heeft op Reddit een hoop info gedropt over de nieuwe update in Call of Duty: Black Ops 4 en het speciale event dat de ontwikkelaar aan de grote patch gekoppeld heeft. Vooral de Zombies-modus krijgt een hoop nieuwe content met de Gauntlets, die vorig jaar al werden aangekondigd. Over de werking van die Gauntlets-content heeft Treyarch nu meer bekendgemaakt.

Vanaf morgen kan je met Gauntlets nieuwe uitdagingen aangaan in dertig rondes Zombies om je skills te testen. Elke ronde heeft unieke regels en elke tien rondes verdien je een bronze, zilveren of gouden medaille. Als je alle rondes vlekkeloos voltooit, krijg je een unieke beloning. Bij elke mijlpaal die je in Gauntlets haalt krijg je ook nog eens bonus Nebilum Plasma, wat extra je best doen bij het halen van uitdagingen wellicht nog wat stimuleert. De eerste Gauntlet heet 'Unsinkable' en speelt zich af in de map Voyage of Despair.

Regels in Gauntlets variëren van wapenrestricties en tijdslimieten tot regels voor het verdedigen van een bepaald gebied en buffs voor je vijanden. Als je squad een ronde niet volgens de uitdaging kan voltooien, krijg je een strike. Bij drie strikes is het game over en moet je weer vanaf ronde één opnieuw beginnen. Treyarch belooft dat het voltooien van alle dertig rondes zelfs de meest doorgewinterde Zombies-veteranen goed zal laten zweten, dus verzamel de beste scherpschutters onder je vrienden om Gauntlets te domineren.

Naast de Zombies-content voert de patch uiteraard ook wijzigingen door in Blackout. Zo wordt de nieuwe looting interface doorgevoerd in Blackout op consoles, die je in staat stelt om door een lijst van te looten items laat scrollen en je laat selecteren wat je precies wil oppakken. Daarnaast moet de nieuwe update ook andere problemen met de interface oplossen, al gaat Treyarch daar nog niet uitgebreid op in. De ontwikkelaar belooft daarnaast nog twee limited-time-modi voor Blackout, die uit de doeken worden gedaan als de update dropt.

Tenslotte geeft Treyarch ook aanvullingen voor de reguliere multiplayer van Black Ops 4: de maps Evolution en Madagascar worden toegevoegd aan map rotatie. Ook de nieuwe maps die in de komende tijd worden toegevoegd aan Black Ops 4 zullen op termijn in map rotaties terechtkomen. De nieuwe update legt ook de fundering voor de lancering van League Play dat eind januari van start gaat. Treyarch belooft daar naarmate League Play dichterbij komt meer over bekend te maken.

Zo, dat is dus een flinke update die je morgen kan verwachten. De Wacht had vanmorgen een lijst met meeste gedownloade PS4-titels voor je in de aanbieding en drie keer raden welke game daar bovenaan staat! En net na de jaarwisseling dook er een geruchtje op voor de volgende Call of Duty-game die in handen is van Infinity Ward…

REACTIES (1) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord