Gerucht: Watch Dogs 3 in 2019 en nieuwe Assassin’s Creed in 2020 - UPDATE 

Gerucht: Watch Dogs 3 in 2019 en nieuwe Assassin’s Creed in 2020 2019-02-25T12:12:49
Een anoniem persoon heeft op Fireden, een onderdeel van online platform 4chan, informatie over zowel Watch Dogs 3 als een nieuwe Assassin’s Creed gepost. De nieuwe Watch Dogs komt volgens deze bron dit jaar uit terwijl we Assassin’s Creed in 2020 kunnen verwachten.

Update: De droom voor Assasin's Creed Legion was van korte duur. De Resetera-thread over de geruchten is al gesloten voor verdere reacties. Ook reageerde Jason Schreier op Twitter dat de geruchten volgens hem nergens van kloppen. Wel geeft hij aan dat hij verder niets over Watch Dogs kan zeggen.

Oké,  het is weer maandag en we beginnen de dag goed met wat lekkere geruchten. Een anonieme post op de website fireden.com duidt op een nieuwe Watch Dogs en een nieuwe Assassin’s Creed. Het zijn natuurlijk nog wel geruchten en we kunnen ook niet nagaan of de poster zelf betrouwbaar is, maar je weet maar nooit. Allereerst komt volgens de bron Watch Dogs 3 dit jaar nog uit. Deze nieuwe Watch Dogs-titel speelt zich kennelijk af in Londen en moet vooral gefocust zijn op vechten met messen en kleine vuurwapens met daarnaast een nadruk op hacken. Ook kan je volgens de bron een mannelijke of een vrouwelijke hoofdpersoon kiezen.

Het tweede grote gerucht is dat er een nieuwe Assassin’s Creed, onder codenaam Legion, uit gaat komen in 2020. Dat zou betekenen dat de remaster van Assassin’s Creed 3 voor op de Nintendo Switch de enige Assassin’s Creed-game is die uitkomt in 2019. Dit past in eerdere berichten vanuit Ubisoft, dat aangaf dat er verder geen nieuwe Assassin's Creed-titel meer uitkomt dit jaar. De onbekende poster meldt dat het spel zich af zal spelen in Italië en dat je weer kan kiezen tussen twee hoofdpersonen, Cassius en Lucia. Ook zullen er veel RPG-elementen aanwezig zijn, ligt er een grotere focus op de interne politiek van de Assassins en kan je zowel in Italië als in Germanië en Gallië rondstruinen. Nu moet ik je wel vragen om, zoals ik al eerder aangaf, deze geruchten met een flinke korrel zout te nemen. Maar een mens kan dromen, nietwaar? 

Hier lees je waarom er geen nieuwe Assassin’s Creed-game in 2019 komt. Wel vreemd dat het geruch over Watch Dogs 3 lijnrecht tegenover een ander gerucht over die game staat. Hier lees je daar meer over.

REACTIES (20) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord