Gerucht: volledige Super Smash Bros. Ultimate DLC-roster gelekt 

Gerucht: volledige Super Smash Bros. Ultimate DLC-roster gelekt 2019-01-07T11:55:37
Niemand minder dan Ryu Hayabusa van Ninja Gaiden, Minecrafts Steve en de Marine van Doom gaan toegevoegd worden aan Super Smash Bros. Ultimate, zo gaat het gerucht...

Het volledige DLC-roster van Super Smash Bros. Ultimate lijkt middels een lek aan het licht te zijn gekomen. Naast Persona 5’s Joker en Dragon Quest-personage Erdrick zouden Ninja Gaidens Ryu Hayabusa, Minecrafts Steve en de Marine van Doom als DLC-personages verschijnen. De toevoeging van de vechters zou ten grondslag liggen aan promotie voor Nintendo Switch-releases van games waar bovenstaande personages een rol in spelen.

Sinds de aankondiging van Joker tijdens de Game Awards 2018 zijn er veel geruchten over een Nintendo Switch-release van Persona 5, maar een aankondiging van Persona 5 R vlak voor de jaarwisseling duidde nog niet op een Switch-uitgave van de JRPG. Nintendo of America-baas Reggie Fils-Aimé werd in 2018 uiteraard bevraagd over Persona 5 op Nintendo Switch, maar bevestigde noch ontkende een dergelijke release.

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age komt dit jaar naar de Nintendo Switch en de held Erdrick lijkt het tweede personage te zijn dat naar Super Smash Bros. Ultimate komt. Nadat een dataminer vorige week de code van Super Smash Bros. Ultimate doorspitte en gegevens over Erdrick tegenkwam leek zijn komst een zekerheid. Onder meer zijn snelheid en zijn fighting stage waren onderdeel van de code.

Ryu Hayabusa, de hoofdpersoon van Ninja Gaiden (ook bekend als vechter in Dead or Alive), ziet zijn game dit jaar een 30-jarig jubileum vieren, want Ninja Gaiden kwam in 1989 uit in Amerika. Een jaar eerder was hij al in Japan te spelen, maar Nintendo lijkt de Amerikaanse release aan te grijpen voor een verschijning in Super Smash Bros. Ultimate. In het teken van de dertigste verjaardag van Ninja Gaiden wordt er gewerkt aan een feestelijke uitgave binnen de serie. Of dit een remaster van een van de oudere titels wordt of een totaal nieuwe game, is nog niet bekend.

Tenslotte zouden Minecrafts Steve en de Marine van Doom hun opwachting maken in het teken van Minecraft Dungeons en Doom Eternal. Van deze twee games is alleen Doom Eternal op dit moment nog bevestigd voor Nintendo Switch, maar de verwachting is dat ook de nieuwe Minecraft-game op termijn naar Nintendo’s hybride console komt. Volgens het lek worden Steve en Ryu tijdens E3 2019 aangekondigd.

Behalve de komst van Joker is bovenstaande informatie nog niet door Nintendo bevestigd, dus neem deze geruchten met een korreltje zout.

Piranha Plant is het eerste personage dat als pre-order bonus naar Super Smash Bros. Ultimate komt. De rest van de personages maakt deel uit van de Fighters Pass, die voor 25,- te koop is in de Nintendo Eshop. Het gerucht dat de dataminer die Erdrick ontdekte verspreidde lees je hier.

REACTIES (25) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord