Gerucht: Vandaag 21:00 wordt Spyro The Dragon: Treasure Trilogy aangekondigd 

Gerucht: Vandaag 21:00 wordt Spyro The Dragon: Treasure Trilogy aangekondigd 2018-03-15T13:36:40
Een anonieme bron meldt dat iemand binnen Activision heeft verteld dat morgen een remaster van de Spyro-trilogie wordt aangekondigd. Eindelijk mogen we weer vrolijk rondhuppelen en skateboarden met onze favoriete paarse draak!

Een maand geleden schreef LauraJenny in een Nachtwacht dat er naar verluidt een remake van de eerste drie Spyro-games in de maak is, en dat die in maart aangekondigd moet worden. Reddit-gebruiker B4DASS laat nu weten dat hij via een bron binnen Activision heeft gehoord dat dit vandaag om 21:00 uur gebeurt en dat deze remake Spyro The Dragon: Treasure Trilogy gaat heten. De trilogie bevat de drie klassieke PSX-games met het paarse draakje dat vroeger zo’n beetje net zo populair was als Crash Bandicoot. Beide Sony-mascottes ondergingen bovendien ongeveer hetzelfde lot.

Spyro

Nadat Insomniac een geweldige trilogie had neergezet, stapte de ontwikkelaar over op het volgende project (Ratchet & Clank). Vervolgens is die arme Spyro als een verwaarloosd weeskind van de ene naar de andere gameboer verhuisd, en werd zijn grote naam alleen maar gebruikt om middelmatige games te verkopen. Na een paar van deze miskleunen verdween Spyro volledig uit de spotlights, afgezien van een klein rolletje in Skylanders.

B4DASS heeft verder geen bewijs om zijn lek te onderbouwen, maar hij heeft in het verleden al eens voorspeld wanneer Call of Duty Black Ops 4 aangekondigd zou worden, en toen had hij het bij het rechte eind. Dat geeft ons zodoende genoeg vertrouwen om dit nieuws te brengen, maar pin ons er niet op vast – het blijft immers een gerucht. Lang, héél lang geleden, heeft de oud-president van Sony, Andrew House, in een interview ook al eens gezegd dat ze overwogen Crash Bandicoot én Spyro terug te brengen. Wij hopen in elk geval zeker dat Spyro dezelfde behandeling krijgt als Crash en kijken dan ook met smart uit naar de aankondiging van vanavond.

REACTIES (3) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord