Gerucht: Regisseur Sicario 2 werkt aan Call of Duty-film 

Gerucht: Regisseur Sicario 2 werkt aan Call of Duty-film 2018-02-14T15:55:54
De regisseur van Sicario 2 gaat mogelijk aan de slag met de Call of Duty-film. De twee franchises zijn ergens wel vergelijkbaar, dus het zou best nog wel een goede keuze zijn.

Variety heeft gerapporteerd dat Stefan Sollima, de regisseur van Sicario 2, in onderhandeling is met Activision Blizzard om te werken aan de Call of Duty-film. De website heeft contact opgenomen met een vertegenwoordiger van Activision Blizzard, maar die wilde niks over het onderwerp kwijt. De eerste keer dat we van het bestaan van deze film hoorden is alweer bijna een jaar geleden en toen heeft onze Graddus het vermeld in zijn Nachtwacht!

Call of Duty

De bazen van Activision Blizzard, Stacey Sher en Nick van Dyk, gaan de film produceren samen met chief executive Bobby Kotick. Kieran Fitzgerald heeft het script al geschreven, al is er nog niks bekend over het plot van de film. Het is nog niet eens duidelijk of een specifieke game uit de serie verfilmd gaat worden of dat er een nieuw verhaal gemaakt wordt. Wel heeft Sher een keer laten vallen dat ze misschien van plan zijn een uitgebreid universum te maken, vergelijkbaar met het Marvel Cinematic Universe en het DCU. Activision Blizzard heeft ook de Warcraft-film gemaakt die Wouter twee jaar geleden gereviewd heeft. 

Stefan Sollima heeft  de populaire misdaadserie ‘Gomorra’ geregisseerd. Zijn puike werk aan deze serie heeft ervoor gezorgd dat hij in de regisseursstoel mocht plaatsnemen om Sicario 2 te maken. De regisseur van de eerste Sicario was namelijk te druk met het regisseren van Blade Runner 2049. Sicario 2 is vanaf 29 juni op het witte doek te bewonderen.  

De meest recente Call of Duty-game was WW2. Daarvan kun je hier nog de review lezen, geschreven door Tjeerd. Hij noemde het een zeer goede Call of Duty-game, vond wel dat er te weinig vernieuwing aan te pas kwam. 

REACTIES (3) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord