Gerucht: Red Dead Redemption 2 PC-versie in de maak! 

Gerucht: Red Dead Redemption 2 pc-versie in de maak! 2019-05-13T12:24:28
Het lijkt er op dat er al gewerkt wordt aan de PC-versie van Red Dead Redemption 2. Ondanks dat de PC-versie nog niet is aangekondigd door Rockstar, is de game wel verschenen in de CV van een van de leden van het ontwikkelteam.

Rockstar is opvallend stil gebleven omtrent het wel of niet verschijnen van een PC-versie van Red Dead Redemption 2. De game is een van de best ontvangen games van 2018 en veel mensen kijken uit naar een release van de game op de PC. Een Reddit-gebruiker onder de naam bongos_mongos vond namelijk uit dat een van de leden van het team achter de game de PC-versie op zijn cv had gezet.

Het cv is te vinden op de LinkedIn-pagina van Nan Ma, die eerder al aan GTA 5, GTA Online en LA Noire werkte. De nu al verwijderde verwijzing gaf, zoals je ziet, dus aan dat hij ook aan de PC-versie gewerkt heeft. Nu kan dit worden afgeschreven als een kleine vergissing, want die gebeuren. Toch kan het feit dat de verwijzing direct verwijderd werd betekenen dat er meer aan de hand is...

Er is verder nog geen duidelijke informatie over wanneer Red Dead Redemption 2 naar de PC komt en of het überhaupt het geval gaat zijn, maar misschien moet iemand maar eens goed in gesprek met deze Nan Ma. We houden het in ieder geval in de gaten.

Check hier de review van Red Dead Redemption 2 en kom er achter waarom je hyped zou kunnen zijn voor een PC-versie van deze game.

REACTIES (14) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord