Gerucht: Nieuw Nintendo Switch-model verschijnt in midden 2020 

Gerucht: Nieuw Nintendo Switch-model verschijnt in midden 2020 2020-01-07T14:40:07
Volgens een bericht van DigiTimes komt Nintendo later dit jaar met een nieuw model voor de Nintendo Switch. De productie gaat aan het einde van het eerste kwartaal van 2020 van start, zodat de handheld die wellicht de Switch Pro gaat heten in midden 2020 in de winkels kan liggen.

Als we de Taiwanese website DigiTimes mogen geloven, werkt Nintendo op dit moment aan een nieuw Nintendo Switch-model dat aan het einde van het huidige kwartaal in productie gaat. Deze handheld gaat wellicht de Nintendo Switch Pro heten, en zou halverwege 2020 op de markt verschijnen.

Hoewel ze het bij DigiTimes in het verleden vaker bij het rechte eind hebben gehad, zitten ze er ook weleens naast. Daarom moeten we dit gerucht niet blindelings geloven. Het scheelt dat dit overeenkomt met een bericht van Wall Street Journal, dat in augustus 2019 al online stond.

Daarnaast is het natuurlijk ook niet moeilijk te geloven dat er ooit een Nintendo Switch Pro zou komen. Na de Switch Lite lijkt het de logische volgende stap.

Nintendo heeft vooralsnog niets te melden, dus de komende tijd zullen we wel zien waar dit schip strand. Het lijkt erop dat we binnenkort een nieuwe Nintendo Direct te zien krijgen, hoewel daar vaak alleen games behandeld worden.

REACTIES (3) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord