Gerucht: Destiny 2 wordt gratis en heet straks Destiny 2: New Light 

Gerucht: Destiny 2 wordt gratis en heet straks Destiny 2: New Light 2019-06-06T16:04:11
ResetEra-gebruiker LukarWulff heeft een heftig gerucht gedropt: Destiny 2 verandert van naam, wordt gratis en bevat straks alle content die in het eerste jaar is uitgekomen, zonder dat je daar voor hoeft te betalen.

Volgens een gerucht op RestEra wordt Destiny 2 binnenkort geheel gratis en verandert dan direct van naam. Volgens ResetEra-gebruiker LukarWulff gaat het spel Destiny 2: New Light heten en brengt deze omslag een hoop andere veranderingen met zich mee.

Deze informatie komt uit een artikel van de website EnGadget dat te vroeg online zou zijn gekomen. Uiteindelijk lijkt deze informatie ook allemaal langs te komen in de Destiny 2-stream die vanavond wordt uitgezonden. In deze stream wordt onder andere ook de nieuwe expansion Shadowkeep onthuld. Volgens het gerucht komt deze uitbreiding uit op 17 september, waarna de base game compleet gratis wordt. Voor extra content, zoals de aankomende uitbreiding, moet je wel gewoon blijven betalen. Verder krijgt de game volgens het gerucht cross-save op de Xbox One, PC en Google Stadia en verhuist het spel van Battle.net naar Steam.

Al met al zijn het flinke veranderingen en staan ze ook wel in lijn met de flinke omschakeling die Bungie wil maken nadat het bedrijf niet meer gelieerd is aan Activision-Blizzard. Uiteindelijk weten we het vanavond allemaal zeker, dus kijk die stream als je Destiny 2 een beetje interessant vindt. Lees anders later vanavond op de website of dit gerucht bevestigd wordt of niet.

Vanavond kijken Martin en Veras Fawaz samen naar de Google Stadia-stream, waar waarschijnlijk Destiny 2 ook wordt aangekondigd als nieuwe Stadia-game. Lees voordat het zo ver is ook de review van Destiny 2, waarin de game bij ons zeer in de smaak viel en een Gold Award ontving.

REACTIES (6) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord