Gerucht: Dark Souls 1 Remastered komt naar de Switch, PC, Xbox One en PS4 

Gerucht: Dark Souls 1 Remastered komt naar de Switch, PC, Xbox One en PS4 2018-01-11T13:37:59
We gaan even op de feiten vooruit lopen, want vermoedelijk wordt vandaag aangekondigd dat er een remastered-versie van Dark Souls 1 naar alle consoles komt.

Ik moet dit nieuwtje even snel tikken, want straks is het misschien alweer oud nieuws: Dark Souls 1 remastered voor de Nintendo Switch komt eraan! En wordt vandaag zelfs aangekondigd, als de bronnen van Kotaku UK het juist hebben, tijdens een speciale Mini Nintendo Direct die volgt na die much hyped Direct waarin de 2018 software voor Switch wordt aangekondigd. Dus ehm, ja… een áparte Mini Direct ná de gewone Direct… En het nieuws dat er een Dark Souls komt voor de Switch is niet waardig voor die gewone Direct… The plot thickens, dames en heren, en de hype zwelt aan!

Een paar uur na deze Mini Nintendo Direct komt de aankondiging dat Dark Souls Remaster(ed) ook naar PS4, Xbox One en PC komt, dus iedereen mag blij zijn. De extra awesome versie van Dark Souls is vooral zo extra en awesome omdat de textures upgescaled worden en de belichting plus SFX opnieuw worden gemaakt met de techniek achter Dark Souls 3. De multiplayer van Dark Souls zal daarnaast uitgebreid worden naar 6 gelijktijdige spelers.

Dark Souls

Dark Souls Remastered voor de Switch wordt overigens door een aparte ontwikkelaar gemaakt, want die console is extra speciaal en iedereen is nog niet WAK genoeg over deze hele bende. Oh en Bandai Namco is van plan om alle drie de Dark Souls-games uiteindelijk naar de Switch te brengen, dus reken op heel HEEL veel gevloek in het OV de komende jaren.

Als het allemaal geen bullshit is, dan komt de Dark Souls Remaster in mei naar alle platforms. Check hier trouwens de review van Dark Souls, die van deel 2 en die van deel 3. Mooie spelletjes zijn het!

REACTIES (21) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord