Gerucht: Call of Duty 2020 heet géén 'Black Ops' 

Gerucht: Call of Duty 2020 heet géén 'Black Ops' 2020-04-21T17:09:54
Iedereen rekende erop dat de aankomende Call of Duty-game de naam 'Black Ops' draagt, maar volgens de website Charlie Intel en YouTuber The Gaming Revolution is dat niet het geval.

Volgens website Charlie Intel en YouTuber The Gaming Revolution heet de Call of Duty-game van dit jaar geen 'Black Ops' of 'Black Ops 5'. De game zou zich echter wel afspelen in het Black Ops-universum. Beide platformen zijn vrijwel altijd correct betreffende Call of Duty-info.

Het lijkt erop dat Treyarch en Sledgehammer Games, die de nieuwe Call of Duty ontwikkelen, een beetje zoekende zijn. Treyarch sprong volgens een rapportage van Kotaku in wegens problemen bij Sledgehammer en zou werken aan een Black Ops-game die zich afspeelt tijdens de Koude Oorlog en Vietnamoorlog. Volgens The Gaming Revolution, die aspecten van Modern Warfare, Warzone en Modern Warfare 2 Remastered correct voorspelde, zou het gaan om een reboot van Call of Duty: Black Ops.

Nu komt het kanaal met de informatie – van verschillende bronnen -  dat de game géén Black Ops heet, maar wel in dat universum plaatsvindt. Mogelijk bevat het nieuwe deel dus verschillende personages uit eerdere delen, zoals Woods en Mason. Wat de titel van de game wordt is nog een groot vraagteken, zeker aangezien de merknaam ‘Black Ops’ bijna net zo groot is als Call of Duty zelf. ‘Call of Duty: Vietnam’ zou in ieder geval een redelijk alternatief zijn.

Tot slot kwam ex-Kotaku-journalist vandaag met de informatie dat de Call of Duty-game van dit jaar nog steeds gepland staat voor deze herfst en dus niet is uitgesteld. Dat kan vanwege Codid-19 echter altijd gebeuren, dus houd een slag onder de arm.

Hoe denk jij dat de nieuwe Call of Duty-game heet?

 

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord