Gerucht: Avengers 4 heet Annihilation

Gerucht: Avengers 4 heet Annihilation? 2018-10-05T15:26:25
Volgens Jeremy Conrad van MCUCosmic is de titel van van Avengers 4 'Annihilation'. Conrad zegt het nieuws van 'een betrouwbare bron' te hebben, die de titel aan hem onthuld heeft. Alle tot nu toe genoemde titels veegt hij middels een tweet dan ook van tafel.

Jeremy Conrad van MCUCosmic zegt uit betrouwbare bron vernomen te hebben dat de vierde Avengers-film Annihilation gaat heten. Fans waren volop aan het speculeren na een cryptische post van de Russo-brothers op Instagram, waar titels als Endgame en Assemble genoemd werden. Toen de regisseursbroers lieten weten dat de titel in ieder geval niet al genoemd is in Avengers: Infinity War, kwamen fans met titels als Disassemble, Eternity, Forever en Legacy.

Op Twitter veegde Conrad alle genoemde namen van tafel en zei hij dat de subtitel van Avengers 4 in ieder geval één woord lang zou zijn:

Niet lang na de tweet verscheen een bericht van Conrad op MCUCosmic waarin hij de titel Annihilation noemde. Annihilationis de naam van een crossover comic book verhaallijn uit 2006 die eigenlijk niet eens om de Avengers draait. Thanos en de Silver Surfer spelen wel een rol in het verhaal, net als verschillende leden van de Guardians of the Galaxy, Drax, Gamora en Star-Lord. Dit hoeft niet te betekenen dat het gerucht op voorhand onbetrouwbaar is; de Age of Ultron-comic draait bijvoorbeeld om een alternatieve toekomst waarin Ultron de wereld veroverd heeft, de Avengers-film gaat over een totaal ander conflict met de gestoorde robot.

Bovenstaande foto werd de wereld ingetweet door de Russo Brothers, Conrad zegt dat de twee objecten die beiden een 'A' uitbeelden wel degelijk voor de titel staan, maar het gaat volgens hem dus om Annihilation, niet Assemble zoals vermoed werd. Annihilation zou kunnen hinten naar wat er allemaal voor game-changing shit gaat gebeuren in de nieuwe Avengers. De helden zullen wellicht zware offers moeten brengen om Thanos te stoppen en zijn gruweldaad ongedaan te maken.

Chris Evans tweette vanmorgen dat zijn rol als Captain America na acht jaar volledig is uitgespeeld, check zijn tweet hier. Als je nog even terug wil naar de bewuste tease van de gebroeders Russo, dat kan hier.

REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord