Gerucht: Activision’s Project: Zeus is nieuwe Call of Duty: Black Ops 

Gerucht: Activision’s Project: Zeus is nieuwe Call of Duty: Black Ops 2020-03-19T20:07:15
Volgens TheGamingRevolution werkt Treyarch aan een nieuwe Black Ops game. De ontwikkelaar heeft daarvoor de handen ineen geslagen met Sledgehammer Games en Raven Software.

Eerder lekte TheGamingRevolution al over een nieuwe Call of Duty-game dat uitkomt in 2020 met de codenaam Project: Zeus. Nu plaatst TheGamingRevolution een video online waarin hij vertelt dat Project: Zeus in werkelijkheid een Black Ops-reboot is. 

Zowel Alex Mason en Sergeant Frank Woods, twee personages uit Call of Duty: Black Ops, zullen terugkomen in de nieuwe Black Ops-game. Volgens het gerucht worden de twee personages gespeeld door andere acteurs en vertelt de game een ander verhaal dan de voorgaande titels.

Volgens TheGamingRevolution gaat de nieuwe Black Ops-game zich focussen op werkelijke gebeurtenissen tijdens de Koude Oorlog en de Vietnamoorlog. De game stort zich op verschillende perspectieven van de Vietnamese verhaallijn. Zo zien we de oorlog door de ogen van de Verenigde Staten, Zuid-Vietnam en Viet Cong. 

Naar zeggen krijgt het spel een grote multiplayermodus, waaronder een 32 tegen 32 Ground War. De game wordt gemaakt met een engine die gemaakt is door Infinity Ward Polen en tevens gebruikt is voor Modern Warfare. De multiplayer-dlc is misschien, net als Modern Warfare, gratis. Dus er bestaat een kans dat er een Zombie season pass naar de game komt.

Het is niet duidelijk of Black Ops ook een battle royale-modus krijgt. Al zegt The Gaming Revolution dat Sledgehammer momenteel bezig is met een gratis Call of Duty-game die in 2021 uit komt. Deze gratis game heeft een open wereld en bevat een aantal battle royale-elementen.

Activision heeft tot nu toe nog niet bevestigd dat er een Black Ops spel aan komt. Het enige wat de uitgever meldt is dat er een Call of Duty product klaar staat voor het vierde kwartaal van 2020. 

 

REACTIES (10) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord