Geheime baas The Division 2-DLC pas twee maanden na release gevonden 

The Division 2-baas pas na twee maanden gevonden 2019-10-03T13:40:51
Toen ontwikkelaar Trick Dempsey van Ubisoft twee maanden na de release van de eerste The Division 2-DLC erachter kwam dat nog niemand een geheime eindbaas had gevonden, besloot hij maar wat hints te droppen. En dat had het gewenste resultaat…

Het is alweer twee maanden geleden sinds de release van de eerste The Division 2-DLC, die de enorme game van Ubisoft nóg groter heeft gemaakt. Het is door die grootte dan ook niet heel vreemd dat een goed verstopte eindbaas tot voor kort nog steeds niet is gevonden. De enige reden dat deze baas nu wél is gelokaliseerd, is omdat ontwikkelaar Trick Dempsey van Ubisoft maar eens dacht hints uit te gaan delen.

It’s there. I tested it. I played it today just to make certain. Man, it takes a while to find him, but it’s something. The only other tip I will give, is if you find yourself in one of our levels and you have about a football field’s length in which you are doing nothing, you should probably look around.

The Division 2

Dit vertelde hij tijdens de wekelijkse State of the Game-stream, nadat hij het die ochtend voor de zekerheid zelf nog even getest had. Hoe kwam hij tot dit idee? Na het even in Google te gooien, kwam hij erachter dat eigenlijk nog helemaal niemand iets over de baas op het internet had staan:

I was just like: I don’t see a video guide for finding this dude. There’s just nothing.

Rond half twaalf ’s ochtends besloot hij de hint te geven, en je kan het internet wel vertrouwen om er meteen bovenop te duiken. Om vijf over een ’s middags liet een Reddit-gebruiker weten dat hij de baas had gevonden, terwijl rond half twee een video op YouTube verscheen waarin de baas te zien is.

Zie hieronder hoe de baas, die The Agony heet, gevonden kan worden.

Eerder deze week werden de verkoopcijfers van de grootste Ubisoft-franchises bekendgemaakt. Als je je afvraagt hoe goed The Division het doet, dan kan je het hier zien.

REACTIES (1) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord