Creative Director Mass Effect: Andromeda verklaart verwijdering Paragon/Renegade-opties 

Creative Director Mass Effect: Andromeda verklaart verwijdering Paragon/Renegade-opties 2017-02-09T15:18:41
Het was al bekend dat Paragon/Renegade-opties niet terug zouden keren in Mass Effect: Andromeda, maar nu weten we ook waarom precies. Ontwikkelaar Bioware meldt in een interview met Official Xbox Magazine dat de mechanic teveel verbonden was aan Shepard, de hoofdpersoon uit de vorige games. De karakter definiƫrende momenten zitten nog wel in het spel, maar het komt nu neer op het ergens mee eens of oneens zijn.

Creative Director voor Mass Effect: Andromeda Mac Walters meldt in Official Xbox Magazine (via GamesRadar) waarom de Paragon- en Renegade-opties niet zullen terugkeren in het langverwachte vervolg van de franchise. "Het voelde teveel verbonden aan Shepard dus het zou niet logisch zijn om het door te zetten als we Shepard niet als hoofdpersoon hadden", aldus Walters. 

Volgens de Creative Director is er nu een systeem voor in de plaats gekomen wat meer op het ergens mee eens of oneens zijn neerkomt. Het is volgens Walters een verbetering omdat je nu minder geneigd zal zijn het hele spel als Paragon of Renegade uit te spelen. "Het nieuwe systeem verandert gesprekken naar aanleiding van de situaties waar je in zit en de karakters met wie je spreekt. Het is dus extra belangrijk dat je goed oplet op wat er gaande is om de juiste beslissing te maken."

ME

Wat ook nieuw aan het nieuwe dialogensysteem is het feit dat personages nu vier verschillende soorten stemgeluid kunnen hebben. Dit maakt het mogelijk om personages zich op nieuwe manieren te laten uitdrukken afhangend van de situatie. Walters: "Het gaat niet meer zozeer om of ik goed of slecht wil zijn, het gaat om hoe ik mezelf als personage wil uiten." Mass Effect: Andromeda verschijnt op 21 maart op PS4, Xbox One en PC.

bang

REACTIES (23) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord