Update: Gast geband van PSN door tweet van Watch Dogs 2-vagina 

Update: Gast geband van PSN door tweet van Watch Dogs 2-vagina 2016-11-16T11:23:58
De eerste Watch Dogs was niet perfect, maar weinig reviews spraken van een groot gebrek aan matig gemodelleerde geslachtsdelen. Toch heeft een zéér toegewijde ontwikkelaar bij Ubisoft tijd gestoken in het maken van vagina's en piemels voor de personages van deel 2. Blijkbaar vond Sony dat niet zo leuk want ze hebben het account van de ontdekker geband.

Update:

Ubisoft heeft inmiddels gereageerd op de ophef, ze gaan de vagina uit de game patchen. Over de piemel wordt niet gerept in het persbericht.

We’re aware that one of the NPC models in Watch Dogs 2 is rendered in a way that is particularly explicit. While Watch Dogs 2 is a mature-rated game, we apologize and will update this NPC model to make it more consistent with other NPC models in the game in a patch to be released this week.

Origineel bericht:

Tijden het opblazen van gaspijpen en het hacken van camera's in Watch Dogs 2 kwam een speler een prostituee tegen die - naar eigen zeggen - per ongeluk iets te dicht in de buurt van een van de gaspijpen kwam. Vervolgens kwam deze speler tot de schokkende ontdekking dat de sekswerker blijkbaar een low res vagina had, wat hij vervolgens via Share Play deelde op Twitter [NSFW]. 

Wat.jpg

Dat vond Sony blijkbaar niet zo leuk, want het PSN-account van de dude is voor een week geband, ondanks het feit dat de vagina in een game zit die Sony heeft goedgekeurd. Overigens schuwt Watch Dogs 2 niet van het renderen van een (slappe) piemel, zoals te zien is in onderstaande video. Yay gelijkheid!

REACTIES (57) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord