Gamescom-bezoeker schijt Fortnite booth onder 

Gamescom-bezoeker schijt Fortnite-booth onder 2018-08-24T15:31:46
Dat sommige spelers Fortnite niet bepaald een leuke game vinden, tja, dat kan gebeuren. Een bezoeker van Gamescom schijnt echter zo’n hekel te hebben aan de populaire Battle Royale-titel dat hij al zijn haat voor het spel in een zak heeft gescheten en achtergelaten heeft bij de stand van Epic.

Tijdens Gamescom schijnt iemand zijn haat voor Fortnite op een wel heel bijzondere wijze te hebben laten merken. Het gerucht gaat dat een niet nader genoemde persoon, terwijl hij zat te wachten in de rij voor de Fortnite-stand, in een zak gepoept heeft en deze achterliet op de beursvloer. Dus vandaag stonk het op de grootste gamebeurs van de wereld niet alléén naar zweet... Bezoekers die in de rij stonden te wachten bij de Fortnite-stand hebben over de volgescheten zak heen gelopen, waardoor de lucht werd gesatureerd met strontmoleculen en de hele vloer besmeurd was met uitwerpselen. Althans, dit wordt beweerd...

Er zijn een aantal bronnen op Twitter die het verhaal bevestigen. Het schijnt zo’n heftige bolus te zijn geweest dat één van de bezoekers zelfs over zijn nek is gegaan!

Echter zijn er ook aanwezigen die beweren dat het ging om een stinkbom, waarna iemand over heeft gegeven op de beursvloer.

Of het nou waar is of niet, het blijft bizar nieuws.

Over stinkbommen gesproken, wist je dat die óók in Fortnite zitten? Er zijn genoeg spelers die de game wel leuk vinden. Check daarom ook even onze Fortnite tips, want je wil natuurlijk ownen in een potje Battle Royale.

REACTIES (23) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord