Gamers boycotten Anthem wegens lage drop rates 

Gamers boycotten Anthem wegens lage drop rates 2019-03-12T12:26:56
Drama in Anthem! Spelers zijn ontevreden met de recente veranderingen op het gebied van loot drops en dreigen nu om, massaal lijkt het, niet meer in te loggen.

Twee dagen geleden heeft BioWare een patch uitgebracht waarmee spelers met een hoger level minder vaak loot van de laatste rangen krijgen. Dat klinkt als niet echt een probleem, maar een vermindering van crappy drops, betekent niet automatisch dat spelers bétere drops krijgen. En dát is precies wat Anthem-spelers willen: loot van Legendary- en MW-klasse!

Een weekend lang hebben Anthem-spelers een beetje lopen morren op de fora, waarna er een boycot uitgeroepen werd door een gebruiker genaamd Afinda. Zijn Mel Gibson in Braveheart-achtige woorden gingen als volgt:

You’re Pissed? You want to make a point once and for all? Well, what could hurt a game that has Real Money transactions for cosmetics (lol, yeah there are nearly none i know) or is a live service more than anything?

Get your point across, simple as that. Stop Playing the game for a whole Week (Hopefully with the support of the entire Subreddit) to show BioWare that all it’d take for us to really enjoy the game, is to receive loot.

Het idee van Afinda is dat mensen vanaf gisteren, 11 maart, tot en met 15 maart niet meer spelen en het lijkt alsof veel mensen het een goed idee vinden: de post heeft al 10.000 upvotes.

Als schrale troost geeft het hoofd van live service, Chad Robertson, ook aan dat hij niet tevreden is:

Anthem is voor velen niet helemaal de game waar ze op hoopten, zoals een deze YouTuber die z’n video moest verwijderen van EA. Je kan veel over Anthem zeggen, maar de wereld is wel pretty. Er zijn meer games die niet zo fantastisch zijn maar waarvoor toch een fantastische wereld is ontwikkeld. Check ze hier.

REACTIES (25) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord