Inschrijvingen ESWC met twee dagen verlengd 

Inschrijvingen ESWC met twee dagen verlengd 2012-09-24T16:12:41
Wegens een foutje bij ING (prutsers) zijn de overboekingen die gedaan zijn voor 19 september niet goed doorgekomen bij de ESWC. De inschrijvingen worden om deze reden met twee dagen verlengd.

Wie weet versla jij Stephano wel!Een week geleden berichtten we jullie over de Nederlandse kwalificaties voor de ESWC, misschien wel jouw ticket naar internationaal game-succes! Er hebben zich onverhoopt wat problemen voorgedaan bij ING, waardoor een x aantal overboekingen zijn teruggestort bij de inschrijvers. Foutje, bedankt!

Om jullie toch de kans te geven om mee te doen, verlengt de organisatie van ESWC nu de inschrijvingen met twee dagen! Dit betekent dat je jezelf tot 25 september om middernacht nog kunt inschrijven. De online voorrondes beginnen op woensdag 26 september en duren tot vrijdag 12 oktober!

Als jij voor 19 september geld naar de organisatie hebt overgemaakt, check dan even heel goed je bankrekening! De kans is aanwezig dat je de betaling opnieuw moet doen. Remember, laat het ons weten als je mee doet, zodat we je voortgang in de gaten kunnen houden!

REACTIES (13) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord