Fortnite's nieuwe update verandert hoe wapens werken 

Fortnite's nieuwe update verandert hoe wapens werken 2018-02-06T10:41:53
Fortnite: Battle Royale heeft tijdelijk een nieuwe modus genaamd Shooting Test #1. In deze modus werken wapens een stuk anders dan je gewend bent.

Er is een nieuwe update live gegaan voor Fortnite: Battle Royale. Deze voegt een nieuwe modus toe genaamd Shooting Test #1. In deze mode zijn er verrassende aanpassingen gemaakt aan verschillende wapens. Ontwikkelaar Epic heeft in het verleden aangegeven dat ze de manier waarop wapens functioneren helemaal willen aanpassen om de gameplay interessanter te maken. Dit zal dus vast en zeker een kleine test zijn, om te zien welke veranderingen in de smaak vallen bij de spelers.

Het eerste schot dat je lost met je wapen is nu veel accurater. Dit is te zien aan je crosshair, die rood is wanneer wanneer je zo'n schot kan lossen. Het werkt alleen wanneer je stilstaat, of richt (dus niet wanneer je schiet met je wapen bij je heup, firing from the hip, zoals dat zo mooi wordt genoemd in het Engels). Het is niet alleen het allereerste schot van een heel potje. Als je een tijdje niet hebt kunnen knallen, zal je nieuwe eerste schot opnieuw accurater zijn.

Fortnite

Headshots doen ook minder schade. Bij shotguns is dat nog maar 150% schade in plaats van 250% en alle andere wapens doen nu 200%, in plaats van 250% aan headshot damage. Sommige wapens verliezen nu schade als je iemand van ver af probeert te raken. Hoe ver die afstand is, is verschillend voor ieder wapen en wordt bepaalt door de range ervan. Je schot kan maximaal 70% zwakker worden. Snipers, rocket/grenade launchers, en shotguns zijn uitzonderingen voor deze nieuwe regel.

Tot slot zijn er nog wat kleine aanpassingen gemaakt. Zo richt de Semi-Auto Sniper nu 75/78 schade aan, waar het in het verleden 63/66 was. De Scoped Assault Rifle doet ook meer damage, van 23/24, naar 25/26 en alle SMG’s zijn sterker gemaakt met 2 punten aan schade.

Dit zullen niet de enige testen zijn in Fortnite en Epic laat weten dat ze goed naar de feedback van de community zullen luisteren om te kijken wat en wanneer ze iets gaan aanpassen. Het is niet bekendgemaakt hoe lang Shooting Test #1 speelbaar zal zijn. Meestal is het zo in Fortnite: Battle Royale dat dit soort events een paar dagen actief zijn. Probeer het vooral eens een keer en kijk of het wat voor je is.

Fortnite

Fortnite: Battle Royale is nu gratis te spelen op PC, Xbox One en PS4. Lang geleden, toen Fortnite: Battle Royale nog jong en schattig was, hebben Tjeerd en Martin eens even gekeken wat ze ervan vonden. Check die video vooral nog een keer hier!

REACTIES (0) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord