Fortnite Playround LTM blijft permanent 

Fortnite Playround LTM blijft permanent 2018-07-06T11:20:39
Een moeizame start vanwege server problemen hinderde de Playground LTM-release van afgelopen week. Echter kan het Fortnite-legioen weer opgelucht ademhalen, want de modus is weer online en is niet van plan weg te gaan.

De Playground Limited Time Mode van Fortnite had ondanks een trage start veel positieve feedback gekregen vanuit de community. Spelers vonden de modus zo leuk dat de servers van Epic overspoeld werden, waardoor deze offline moesten gehaald worden. Ondertussen zijn de servers weer online en kunnen spelers weer hun creatieve knobbel de vrije loop geven in de Playground LTM. De grote hamvraag is: blijft de modus permanent beschikbaar? Het antwoord is: ja!

Tijdens een stream op het officiële Twitch-kanaal van Fortnite vroegen veel kijkers naar de Playground LTM. Op de vraag of de modus beschikbaar blijft gaf Epic aan dat ze werken aan een versie waardoor de nieuwste modus niet alleen een tijdelijk ding wordt.

Fortnite Playground

Playground is een modus waar spelers zonder de stress van neergeknald worden lekker kunnen bouwen. Spelers kunnen zo de crea bea uitthangen door gigantische bouwwerken te maken. Daarnaast is het ook een handige modus waarmee spelers ongestoord wapens en items kunnen uitproberen.

Details voor de Playground-modus:

- You’ll have one hour to create, play and train as you wish. Hop in and try out version 1 of Playground!

- Drop into the Battle Royale map with a squad of friends for an hour

- Friendly Fire is on

- Players respawn on death unless killed by the storm

- The storm doesn't start closing in for 55m, and takes 5 minutes to close in

- Resources gathered grant 10x the normal rate.

- 100 Llamas will be spawned on the map

- Chests & Ammo Boxes spawn 100% of the time

De servers voor Playground zijn nu weer online dus login, pak je kans, en laat zien waarom al die jaren Eigen Huis en Tuin kijken van pas zijn gekomen. 

Nu de niet meer zo mysterieuze raket gelanceerd is in Fortnite en over tien dagen het nieuwe seizoen begint, komt de terugkeer van Playground goed uit. Voor meer informatie over de raket, seizoen vijf en de Playground LTM check even hierhier en hierCheck ook even dit artikel voor Fortnite tips, want je wil natuurlijk goed worden in die game

REACTIES (8) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord