Fortnite Chapter 2-bug verandert je in een opstijgende geest 

Fortnite Chapter 2-bug verandert je in een opstijgende geest 2019-10-21T16:36:13
Een zeer bijzondere bug in Fortnite zorgt ervoor dat je als een hulpeloze geest opstijgt, totdat de vreemde rookwolk je loslaat en je keihard te pletter valt. Ook bij Epic Games kunnen ze foutjes maken, wat wel blijkt uit deze bug die sinds de start van Fortnite Chapter 2 in de game te vinden is.

Er is nog nooit een game uitgekomen zonder een bug erin, onafhankelijk van het aantal centjes dat de ontwikkelaars in de game steken en aan de game verdienen. Ook Fortnite ontsnapt er niet aan, want in het spel dat dagelijks door miljoenen mensen overal in de wereld gespeeld wordt, heeft Reddit-gebruiker Bigdog-475 een wel heel aparte bug gevonden.

So hiding in a dumpster turned me into a dementor? from r/FortNiteBR

Wanneer hij in een container springt, die je sinds het begin van Fortnite Chapter 2 voortaan kan gebruiken om in te schuilen, gebeurt er in eerste instantie niets. Hij zit er veilig, totdat zijn teamgenoot er aankomt en hij eruit springt. Waarschijnlijk wilden ze testen of je met zijn tweeën in een container kan schuilen, maar het resultaat toen ze het probeerden hadden ze ongetwijfeld niet verwacht.

Zodra ze er allebei inzitten, worden ze er meteen uitgegooid. Het teamgenoot van Bigdog-475 komt netjes met zijn beide beentjes op de grond terecht, maar zelf heeft hij minder geluk. Zijn personage gaat in rook op, en zweeft langzaam steeds hoger de lucht in. Hij kan niets doen, totdat de bug stopt en hij keihard te pletter valt. Zijn volle health bar en shield bar zijn niet genoeg om hem te redden, want hij is meteen knock-out.

Container

Die nieuwe containers zijn dus leuk om af en toe in te schuilen, maar als je zo nu en dan je gegarandeerde dood treft wanneer je in zo’n ding springt, dan is de pret er snel vanaf. Als het goed is zit de bug ook niet lang meer in Fortnite, want een ontwikkelaar van Epic Games reageerde dat ze er meteen mee aan de slag gaan.

Tot de bug gefixt is moet je dus oppassen voor de containers. Benieuwd wat er naast deze onvoorspelbare dingen nog meer nieuw is in Fortnite Chapter 2? Klik hier om erachter te komen. Je hoeft vandaag de dag geen gamer te zijn om te weten wat Fortnite is, maar dat betekent niet dat iedereen op de wereld weet wat battle royale inhoudt. Lady Gaga heeft bijvoorbeeld geen flauw idee.

REACTIES (2) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord