UPDATE: Five Nights at Freddy's World te vroeg uitgebracht volgens maker 

UPDATE: Five Nights at Freddy's World te vroeg uitgebracht volgens maker 2016-01-26T10:50:20
De Five Nights at Freddy's games hebben in het verleden al vervroegde en snelle releases gekregen, maar dit keer ging het niet helemaal goed met het eerder vrijgeven van Five Nights at Freddy's World, aldus de maker.

Update:

Gisteren zag het er nog enigzins rooskleurig uit voor Scott Cawthon met zijn belofte van het maken van de broodnodige updates voor Five Nights at Freddy's World. Echter heeft de maker vandaag Five Nights at Freddy's World van Steam afgehaald en spoort hij kopers aan om een refund aan te vragen. Ter vergoeding van het ongemak geeft Cawthon aan dat de game, zodra hij écht af is, gratis beschikbaar gaat worden op GameJolt. 

          

Origineel bericht:

Five Nights at Freddy's spin-off RPG Five Nights at Freddy's World kwam vorige week uit op Steam, eerder dan de geplande release datum in februari. De vervroegde release kwam niet echt als een verrassing aangezien Scott Cawthon, het brein achter de FNaF games, dit vrijwel bij iedere game doet. Wat wel als een verrassing kwam, was het feit dat de game niet echt af voelde en Cawthon is het eigenlijk wel eens met deze stelling:

FNaF world

“I’ve been accused of rushing my games ever since FNaF 1, but I’ve never felt that I’d released a game too early… until now. There are a lot of features that this game should have had before release, features that I was told about, but ignored and didn’t implement. Features such as being able to see what abilities do during battle, or being able to see a stats page for your characters. These are features that any good RPG would have."

Zo rept Cawthon over het ontbreken van features die eigenlijk wel in de game hadden moeten zitten voor release, want volgens hem bevat iedere goede RPG deze elementen. Zijn enthousiasme deed hem dit keer de das om en liet hem niet kritisch naar zijn werk kijken. Cawthon biedt zijn excuses aan en belooft zeer spoedig een patch klaar te hebben die deze features als nog toevoegt. 

FNaF World

“I’m sorry. I will continue to add features to the game and make it right.”

Cawthon heeft de afgelopen dagen niet stil gezeten, de game werd al voorzien van een update waardoor een nieuwe kaart kreeg en aanvallende commando's voorzien werden van een bijschrift. Verwacht de komende dagen nog wat extra toevoegingen, zeker als we de snelheid en gedrevenheid van Cawthon weer kunnen verwachten. 

REACTIES (27) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord